Așa m-aș apuca de grădinărit…

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Nu știu dacă v-am mai zis însă eu, pe lângă blogging și citit, mai am o altă pasiune care pare să înflorească odată cu trecerea timpului: grădinăritul. Am descoperit asta după ce am plantat câțiva copaci și a apărut o nouă sarcină: să am grijă de ei. Cu cât îi udam mai mult și cu cât le acordam mai multă atenție, parcă tot mai mândru eram de mine văzându-i cum cresc și cum le cresc frunzele. Am descoperit apoi aceeași satisfacție și la legume precum și la florile plantate, astfel încât am ajuns la urmtoarea concluzie simplă: îmi place grădinăritul.

Știu însă că e cam mult spus grădinărit pentru ceea ce fac eu, deoarece știu că nu sunt decât un om care descoperă minunile naturii și că tot ceea ce fac nu e decât nivelul 1 a unui joc video foarte complex și cu foarte multe nivele. Totuși începutul a fost unul destul de bun, cred eu.

Există însă persoane care sunt de-a dreptul profesioniste la acest capitol. De exemplu mă refer la mai marii fermieri care nu folosesc decât semințe de orzoaică profesionale și tratate astfel încât recolta e aproape garantată dinainte de semănare. Ei bine până la un asemenea nivel mai am de jucat mult acest joc, nu că mi-aș dori numaidecât să duc grădinăritul la un asemenea nivel.

De asemenea am văzut în acest magazin online chiar și butași de trandafiri și tare mă gândesc să fac prima comandă online de astfel de produse, că doar totul are un început, nu? Tot prin stocurile magazinului am văzut și pomi fructiferi, ceea ce mă face și mai mult să îmi doresc să realizez o comandă cât mai curând. Deci să nu vă mirați dacă peste câteva săptămâni voi veni cu un articol de tip feedback.

Totuși țin să recomand grădinăritul celor care îl pot practica deoarece vă veți redescoperi, vă garantez. Asta deoarece nu am întâlnit o activitate mai relaxantă și care să îți ofere mai multă satisfacție decât aceasta, grădinăritul depășind uneori la capitolul relaxare chiar și cititul. Nu trebuie să uităm nici de faptul că grădinăritul era una dintre activitățile pe care Nelson Mandela le iubea foarte mult, ajutându-l enorm să treacă peste acea perioadă pe care și-a petrecut-o în închisoare.

Așadar, ce mai așteptați? Încercați să plantați un copac sau o floare și cu siguranță veți continua să o tot faceți!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Așa m-aș apuca de grădinărit…”

  1. E de apreciat ceea ce faceti. Am gradina si livada mostenite de la parinti si “ingrijite” de mine dupa decesul lor. Cu cat ma documentez mai mult, constat ca am cam ales solutii slabe sau mediocre… Toamna trecuta am plantat ca la carte 50 de puieti si toti s-au prins producandu-mi o mare bucurie. Aproape zilnic trec pe la fiecare, cerctandu-le cu atentie starea, asigurandu-le udarea cand este nevoie. E reconfortant.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend