Soft cu care te întorci de la Windows 10 la Windows 8

Cu siguranță ați auzit cu toții de Windows 10 și, dacă nu l-ați instalat încă, știți deja că vine cu o mulțime de noi caracteristici la fel de grozave precum noua interefață. Totuși vi se poate întâmpla, la fel cum am pățit eu, să nu fie chiar iubire la prima vedere și să apară mici probleme de compatibilitate (nu merge internetul, nu găsește driver pentru placa audi șamd) și astfel veți dori să vă întoarceți la bătrânul Windows 8. În acest caz trebuie să vă luați câteva măsuri preventive.

Dacă vă e frică de faptul că v-ați putea lovi de fel și fel de probleme după ce treceți la Windows 10 și doriți să vă puteți întoarce oricând la Windows 8 atunci ar trebui să știți că există mici programe care fac exact acest lucru. Unul dintre ele este și EaseUS GoBack Free care vă poate ajuta să vă întoarceți de la Windows 10 la Windows 8 fără să suportați un cost anume.

Totul se poate face doar cu câteva clickuri iar în numai câteva minute veți fi întâmpinați iar de interfața diferită a Windows 8, sistem de operare pe care îl folosesc și eu acum după ce Windows 10 nu a mai dorit să mă lase să navighez pe internet.

Sistemul de operare va fi exact la fel ca înainte, având aceleași setări pe care le-ați stabilit precum și aceleași jocuri și fișiere pe care le aveați înainte de a trece la ultima versiune Windows. Pe scurt, totul e ca și cum vă aflați într-un vis un vis în care ați instalat Windows 10 însă totul era pe dos așa că vă treziți brusc și când deschideți calculatorul vă dați seama că a fost doar un vis.

Folosirea acestui freeware de întoarcere la o versiune anterioară a sistemului de operare nu este deloc dificilă. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați, să instalați și să deschideți aplicația iar aceasta va verifica dacă aveți deja un Backup EaseUS Todo iar dacă există un astfel de fișier, nu mai aveți nimic de făcut. Dacă nu aveți, va mai trebui să așteptați puțin pentru ca instalarea să fie completă. Astfel, al doilea pas este să intrați în meniul Backup System și să creați un backup pentru a vă putea întoarce rapid și simplu la Windows 8. Aveți așadar grijă ca acest pas să îl faceți înainte de a face update-ul la Windows 10. Ultimul pas ar fi să apăsați butonul Go Back atunci când aveți prima întâlnire cu Windows 10 și considerați că nu prea vi se potrivește.

Așadar, dacă doriți să testați noul sistem de operare al celor de la Microsoft însă vă e frică să nu întâmpinați probleme, puteți folosi acest tool pentru a nu risca nimic. Spor la schimbat sisteme de operare!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Soft cu care te întorci de la Windows 10 la Windows 8”

  • E bine de stiut, asadar pana la urma clonarea partitiei de Windows + aceea cu fisierele de boot este cel mai bun lucru in cazul in care ai windows 7 sau 8 preinstalat cu licenta.

   Răspunde
 1. Gabriel Ursan: folosesti cumva Linux? Sau sistemul de operare cu marul muscat? :)
  Daca folosesti cumva Linux, poate aflu si eu noutati (pe desktop am Ubuntu, iar pe laptop am Linux Mint, care este foarte asemanator cu Windows).

  Răspunde
 2. Teoretic ar trebui sa poti reveni la vechea versiune de windows fara sa mai instalezi alt soft, pentru ca altfel nu inteleg de ce s-ar fi facut automat acel backup la vechiul sistem, dar avand in vedere ca discutam de M$ la ei totul este posibil.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.