Am văzut Star Trek Into Darkness

Sâmbătă am fost împreună cu soția la Star Trek Into Darkness sau, cum s-ar traduce în română, Star Trek În Întuneric. Trebuie să spun că e un film de văzut neapărat la cinema, pentru că așa cum spunea și Manafu, dacă ar exista un premiu pentru filmul cu cele mai multe efecte 3D, Star Trek Into Darkness ar câștiga cel mai probabil premiul din 2013.

Cu toate că soția ar fi vrut să vedem The Great Gatsby, am reușit s-o conving să ne uităm totuși la Star Trek Into Darkness. Și nu pentru că sunt vreun fan înfocat a seriei Star Trek, dar orice film SF mă atrage, mă face curios, mai ales dacă multă lume îl recomandă. Cu siguranță vom merge și la Marele Gatsby (am auzit că e foarte bun), dar pentru asta există weekend-urile următoare :).

Vreau să vă spun că după finalul filmului, nu i-a părut deloc rău soției că am ales acest film. Este un film de acțiune care te prinde, indiferent cât de bine cunoști istoricul Star Trek. Acțiunea e la cote înalte și nu prea ai timp să te plictisești, deși la anumite faze dacă ești atent poți intui ce se va întâmpla mai departe.

În ceea ce privește efectele 3D atât de mult lăudate, pot să vă spun că au fost lăudate pe bună dreptate. Star Trek Into Darkness este un film SF de acțiune plin de efecte de 3D. Îți dai seama de ele pe la început, dar mai apoi uiți că ești la un film 3D pentru că efectele fac parte din peisaj și ți se vor părea absolut normale, ba chiar te vei întreba: ce tot laudă lumea filmul ăsta că ar avea așa multe efecte 3D, că parcă nu-i așa!

În concluzie, mie mi-a plăcut filmul Star Trek Into Darkness și v-il recomand dacă vă plac filmele de acțiune, nu neapărat filmele SF. Star Trek Into Darkness este genul de film la care poți să mergi cu plăcere alături de prieteni, dar nu e nici o problemă dacă alegi totuși să-l vezi împreună cu soția sau iubita.

P.S.: Mișto actrița asta :).

Star Trek Into DarknessSurse foto: IMDb.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.