Am o casuta mica

Am o casuta mica, asa si asa

Dacă sunteți părinți de copii mai mici, nu aveți cum să nu știți melodia aia cu „Am o căsuță mică, așa și așa, Și fumul se ridică, așa și așa”. Ei bine, dacă nu o știți sau dacă o căutați pe Google, melodia Am o căsuță mică, așa și așa este aici. Asta ca să ghiciți cam pe ce dansăm noi aproape seară de seară. Iar videoclipul de la Gâsca Zurli în care dansează și Corina e preferatul nostru :) Imaginați-vă cum dansez eu pe melodia asta. Așa. Acuma puteți să râdeți. Și eu o fac, dar tare dragi mai sunt copiii ăștia și n-ai cum să nu te bagi la dans cu ei :)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • Ioana

    Reply Reply 23/06/2014

    Nota 10 pentru cantec si pentru parintii care il canta impreuna cu copilul lor. Caraghios sau nu, in ochii copilului parintele arata ”cool” pentru ca face asta cu dragoste.

Leave A Response

* Denotes Required Field