Am lipsit pentru că am lansat un site nou

Am muncit ”de-am spart” la noul site aBeauty Clinique. Îl puteți vedea aici. Mai am de bobinat la el cu diverse chestii, dar de acum stau mai lejer și mă întorc pe blog. Nu vă cer păreri pentru că voi, cititorii acestui blog, s-ar putea să vă doară în 14 de acest domeniu de beauty.

Însă trebuie să recunosc că e primul meu site lucrat cap-coadă pe Shopify mai mult din punct de vedere CMS decât magazin online. Partea interesantă este că de pe 1 iulie de când l-am lansat, magazinul online merge mai bine decât prevede leagea. Semn că online-ul e în continuare viitorul. Anyway, voiam doar să vă zic că mă întorc pe blogul meu:)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Alter Ego

  Reply Reply 05/07/2017

  2 popup-uri în mai puțin de 60 de secunde? + cel de la cookies dar cu ele m-am obișnuit…

  În rest, nu comentez :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 05/07/2017

   Mai reglăm pe parcurs ;) Cel de la cookies cică ar fi obligatoriu prin lege să îl pui, mai ales dacă faci retargeting și colectezi info despre vizitatori.

   • Alter Ego

    Reply Reply 05/07/2017

    Poți să o pui undeva în footer să fie tot timpul. Site-ul arată bine și se mișcă la fel de bine… cel puțin pe mobil.

 • Bine ai revenit. Sunt curioasa cum arata nou site. Bafta

Leave A Response

* Denotes Required Field