Una dintre aceste persoane ți-ar putea salva viața ta sau a copiiilor tăi

Ai putea spune că acest titlu este clickbait, dar dacă îmi vei asculta argumentele, să știi că nu este deloc și totul este cât se poate de posibil.

Anul acesta, Leru.ro și-a propus să ofere 15 burse de studiu pentru elevi defavorizați din Sud-Estul României. Practic, vorbim despre elevi cu potențial intelectual care vor să învețe, să se dezvolte și să contribuie la construirea comunității, dar nu au posibilități.

Ai posibilitatea de a ajuta acești copii prin mai multe metode, în funcție de posibilități: donații în bani, donații de bunuri, vouchere sau servicii (care dacă se vând pe magazinul online Leru.ro banii vor merge la copii) sau pur și simplu promovarea acestui proiect.

Iar acum legat de titlu: dacă un copil din cei pe care tu astăzi l-ai ajutat indirect cu o donație, cu un obiect sau cu un serviciu sau chiar și cu un simplu share devine un medic care salvează viața mai multor persoane sau chiar pe a ta, deja poți fi fericit.

Recomand și un film pe tema asta: se numește Butterfly Effect, iar dacă nu l-ați văzut încă, vă recomand ca să o faceți. Veți vedea că anumite acțiuni, oricât de mici și insignifiante ți s-ar părea, pot face diferența într-un mare fel.

Detalii pe larg

Stimați prieteni, probabil unii dintre voi ați făcut multe fapte bune cu ocazia sărbătorilor și vă felicit pentru acest gest nobil.

Dacă încă mai există bugete de donații doresc să vă aduc în atenție și proiectul Leru.

OpenHub organizează pentru al patrulea an consecutiv, proiectul caritabil Leru, magazinul online de fapte bune, unde cei interesați sunt invitați să se implice prin donații care să ajute la susținerea educației elevilor de liceu cu situații materiale precare din zona de S-E a României.

În parteneriat cu Asociația Pentru Antreprenoriat Din România, ne propunem să strângem și să donăm contravaloarea a 18.000 euro, sumă care va permite organizarea programului EMPREYouth și a taberei de educație financiară și antreprenorială, dedicată celor 15 elevi de liceu cu rezultate excepționale la învățătură, dar care se află în prag de abandon școlar.

Eu personal am donat suma de 500 lei cash, 30 de cărți în valoare de 570 lei și o sesiune de consultanță de marketing digital în valoare de 700 lei.

Dacă aveți produse noi, vouchere sau servicii pe care dvs. sau compania dvs. le oferă, vă puteți înscrie pentru a le dona, iar dacă vor fi cumpărate online de alți oameni care vizitează website-ul Leru, contravaloarea va merge la bursele pentru copii.

De asemenea, se pot face și donații cash sau cu cardul online.

Eu m-am înscris ca ambasador pentru a promova cauza (ceea ce și fac prin acest post), iar dacă vă este mai la îndemână să donați online, vă invit să accesați acest link.

Mulțumesc pentru atenție și implicare și vă doresc sărbători fericite alături de cei dragi!

P.S.: Dacă plătiți cu cardul de firmă pentru a înregistra donația pe firmă, discutați la contabilitate la dvs. înainte dacă mai există buget disponibil, completați datele firmei la observații comandă și scrieți acolo că vă doriți contract de donație – cei de la Leru vă vor contacta ulterior pentru detalii).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.