Ați auzit de proiectul crypto Metacourt? Este chiar interesant!

Metacourt este primul Metaverse dedicat justiției cu utilitatea principală a arbitrajului bazată pe o experiență gamificată pentru litigiile Metaverse și web3.0. Da, era cât se poate de evident că vom ajunge și aici la un moment dat.

Te invit să arunci o privire la acest proiect și pe Herity Launchpad, aici, deoarece au un preț de lansare mult mai bun prin ei.

Ce este Proiectul MetaCourt?

MetaCourt construiește o jurisdicție OnChain pentru economia Web3.0 în care toate litigiile sunt soluționate și puse în aplicare OnChain cu implementarea contractelor inteligente de plată escrow, cu mediere și arbitrare organizate si bazate pe așa-numita „MetaConvention” cu ajutorul tokenului $COURT construit pe Solana.

În cele ce urmează am să încerc să răspund la cele mai comune întrebări, dar dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita ca să mi le lași în comentarii.

Ce este soluționarea litigiilor bazată pe On-Chain și Blockchain?

MetaCourt se bazează pe abordarea Learn-&-Earn, iar cunoștințele arbitrilor săi sunt evaluate și actualizate în mod regulat.

Grupurile de arbitri specializate MetaCourt, alese din grupul nostru de avocați, judecatorii și experți, care sunt verificați din perspectiva cunoștințelor și contrar arbitrajului tradițional.

MetaCourt oferă un arbitraj profesional, accesibil, cu capacitatea de a pune în aplicare litigiile în lanț, datorită instrumentului său de escrow și contract inteligent, care permite părților contractante să aleagă MetaCourt ca metodă de soluționare a litigiilor cu instrumente de auto-execuție.

Care este problema pe care MetaCourt vrea să o rezolve?

Orice proiect, orice afacere, orice produs sau orice serviciu trebuie să rezolve o problemă pentru a avea utilitate și pentru a avea succes. Iată ce problemă își propune să rezolve MetaCourt și cum anume intenționează să o facă.

Sistemele juridice sunt suprasolicitate cu procese birocratice și cu o transparență slabă. Procedurile existente necesită timp și depind în mare măsură de prezența fizică și proximitate. Resursele juridice sunt costisitoare și adesea nu sunt accesibile tuturor.

Litigiile juridice cresc exponențial și lumea continuă să își piardă încrederea în sistemele de justiție din întreaga lume. MetaCourt este primul Metaverse legal care oferă suport pentru arbitraj și mediere descentralizat, imparțial. MetaCourt se dorește a fi viitorul justiției.

Tokenomics

Tokenul $COURT a fost generat (TGE) de MetaCourt în luna mai a anului 2022, cu un maxim total de 1.000.000.000 de tokeni. Tokenul va fi eliberat catre investitori în patru runde de vânzare.

MetaCourt este un proiect condus de comunitate, acest lucru fiind vizibil și în Tokenomics. MetaCourt, acționează ca un DAO, având categorii majore pentru $COURT.

Acest plan propus este disponibil prin DAO (Organizatie Autonomă Descentralizată) pentru execuție și luare a deciziilor, iar detaliile sale de alocare ar putea fi modificate cu consensul DAO pentru subcategorii.

Există 1.000.000.000 de tokeni $COURT, care aparțin proiectului construit pe blockchain-ul SOLANA.

Distribuție token $COURT

Distributie token
 • 5% Advisori
 • 9% Fond comunitar
 • 20% Investitori
 • 42% Trezoreria DAO
 • 17% Echipa
 • 7% Lichiditate

Dobândirea Tokenul $COURT va deveni disponibilă și poate fi revendicată în conformitate cu programul individual de atribuire și cu data scadenței (cunoscut și sub numele de Vesting).

Programul de achiziție

Tokenomics-ul MetaCourt este proiectat cu atenție, cu o abordare conservatoare, pentru a construi o economie durabilă și scalabilă, având token-ul $COURT ca simbol al multi-utilității.

Fiecare categorie din tokenomics are propriile criterii de deblocare și de atribuire. În graficul următor, puteți vedea detalii privind acordarea de drepturi.

De asemenea, trebuie să menționăm că Investitorii Seed ar trebui să aibă în considerare luna mai 2022 ca eveniment TGE pentru tokenul $Court.

Prin urmare, în iunie 2023, vor primi 30% din tokeni în portofel, iar în următoarele 6 luni vor primii restul de 70% într-o distribuție și eliberare liniară (suma egala lunară).

Programul de achizitie court
Programul de achizitie token court

Prețuri generale

În general, tokenul $COURT, utilizează o metodă de stabilire a prețurilor pe curba obligatorie până la IEO în martie/iunie 2023. Tokenul $COURT a început cu pretul de 0,005$ in runda de PreSeed, din mai 2022. Pentru runda curentă numită SeedA, prețul este proiectat să fie 0,009.

Vă rugăm să rețineți că investitorii din primul pool vor beneficia de un preț special de 0,008 pentru membrii Herity in limita a maximum 5.000.000 $COURT Token

În graficul următor, sunt preturile proiectate.

Preturi proiectate

Produsul MetaCourt

MetaCourt va organiza lansarea DevNet Demo pe blockchain-ul SOLANA în decembrie 2022, iar după lansarea DevNet, intenționează să lanseze platforma lor de soluționare a litigiilor în martie 2023 pe rețeaua principală SOLANA.

De menționat este faptul că investitorii din comunitatea Herity din primul Pool, vor avea un loc rezervat în procesul de înscriere în whitelist DevNet.

Așadar, dacă sunteți potențiali investitori, asigurați-vă că investiți cât mai devreme posibil pentru a beneficia atât de roadele investiției voastre cât și de posibilele airdrops și NFT-uri în viitor.

Toți participanții la DevNet vor primi POAP NFT’s numite DevNet Panelists care vă oferă putere de vot și, de asemenea, MCVP care vă face eligibil pentru distribuirea algoritmică a veniturilor din proiect.

Pe scurt

Proiectul MetaCourt aduce 3 mari diferențe față de alte proiecte Crypto, în special pentru cele zona MetaVerse. 

 • este un proiect incubat de către programul de accelerare IBM Village Capital Hyper Protect unde deja au primit 120000$ în grant-uri tehnologice, având o șansă în a fi prezentați investitorilor colaboratori IMB și Village Capital: https://newsandviews.vilcap.com/press-releases/hyper-protect-accelerator-2022-cohort-announcement 
 • echipa proiectului este una cu o experiență avansată în domeniul Legal, mai specific sunt Doctori în Drept: https://www.linkedin.com/company/metaacourt/ 
 • Idee unică în industria Crypto, neavând o competiție directă momentan. Mai mult, oferă un sistem de tip DAO pentru participare la veniturile proiectului și votare (proiect susținut și condus de către comunitate)

Linkuri utile

Website

Email

Metaverse

 •  https://metacourt.tech/videos/trailer.mp4

IBM-Program

 • https://newsandviews.vilcap.com/press-releases/hyper-protect-accelerator-2022-cohort-announcement

EconomyPaper

 • https://metacourt.tech/documents/Economy%20paper%20V0.3.pdf

WhitePaper

 • https://metacourt.tech/documents/MetacourtWhitePaperV1.0.0.pdf

GitHub

 • https://github.com/MetaCourt

Social Media

Medium

https://medium.com/@metacourt.tech

Linkedin

https://www.linkedin.com/company/metaacourt

Twitter

 • https://twitter.com/Metacourtt

Telegram

 • http://t.me/metacourt

Disclaimer: acest material nu reprezintă un sfat de investiție, o recomandare de investiție sau un îndemn de investiție. Este doar o prezentare cu caracter informativ. Recomand mare atenție la investițiile crypto, deoarece au volatilitate mare.

Un comentariu la „Ați auzit de proiectul crypto Metacourt? Este chiar interesant!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.