Affligem, o bere cu trup și suflet care se poate bea în 3 moduri diferite

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Affligem este o bere ”călugărească” cu rădăcini în anul 1074. Are 6.8% alcool în volum, e blondă, e de dublă fermentație. Affligem e genul de bere puternic aromată, iar cel mai interesant e că poate fi băută în 3 moduri. În primul rând, trebuie specificat că această bere are două elemente: trup și suflet. Imediat vă zic despre ce e vorba. Modul clasic de consum: se toarnă 90% din conținut (trupul) în paharul mare și se bea. Restul se lasă pe fundul sticlei. Modul clasic avansat: se toarnă 90% din conținut (trupul) în pahar, apoi restul de 10% rămas în sticlă (sufletul) se agită ușor pe fundul sticlei și se toarnă peste berea din pahar. Modul trup și suflet: în cutia pe care am cumpărat-o cu 13 lei din Carrefour se aflau două sticle de bere la 0.30 l și două pahare, unul mic și unul mare. În paharul mare se toarnă 90% din conținut (trupul), iar restul de 10% se agită ușor pe fundul sticlei și se toarnă în paharul mic cu tot cu particulele de drojdie (cum vedeți în imaginea de mai jos). Rezultă în paharul mare o bere clară, iar în paharul mic o bere mai concentrată cu un gust mai intens. Recomand să o încercați măcar odată. Mie mi-a plăcut.Bere Affligem

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend