aBeauty clinique, premiat de Gina Brooke

După cum vă spuneam şi în acest articol, Gina Brooke este make-up artistul personal al Maddonei, care a venit special în România pentru Zilele Frumuseţii Intraceuticals şi pentru Gala Intraceuticals 2013 care a avut loc în noaptea din 26 martie 2013 la club Bellagio, Bucureşti.

Deoarece sunt Development Manager pentru proiectul aBeauty clinique, iar tot ce mişcă în materie de marketing şi publicitate e în responsabilitatea mea, nu aveam cum să lipsesc de la un aşa eveniment.

Surpriza foarte frumoasă este că m-am întors cu un premiu de acolo ;).

În cadrul Galei Intraceuticals 2013, aBeauty clinique a fost premiat pentru cea mai bună dezvoltare din regiunea Moldova, confirmând practic că la Galaţi se află cel mai performant şi utilat centru de estetică corporală şi facială care oferă toată gama de tratamente faciale profesionale Intraceuticals.

Premiu aBeauty clinique Intraceuticals

Am avut ocazia să o cunosc personal pe Gina Brooke şi să schimb câteva vorbe bune cu ea. Este o persoană amabilă, caldă şi foarte relaţională. Nu are absolut nimic din fiţele unei vedete Hollywoodiene. Probabil cele mai mari sau mai valoroase vedete nu au deloc fiţe. Bine, Gina Brooke nu e chiar vedetă în sensul ăla al cuvântului. E vedetă în zona de beauty, pentru că este unul dintre cei mai buni make-up artişti care serveşte la rândul ei cele mai bune vedete. Cu tratamente faciale profesionale Intraceuticals, bineînţeles.

Din fericire, am vorbit spre finalul serii destul de multe şi cu Anthony McMahon, fondatorul Intraceuticals care a venit pentru prima dată în România, special pentru Gala Premiilor Intraceuticals 2013. Este un tip cu multă experienţă în afaceri. O plăcere să stai de vorbă cu un asemenea om.

La Gala Premiilor Intraceuticals 2013 am mai observat câteva vedete autohtone care au venit doar în calitate de invitaţi, mai puţin Maria Radu care a şi cântat. Mă refer la Oana Bebeluşa, Aylin Cadîr, Simona Pătruleasa, Lora, Maria Păuna şi lista ar putea continua, dar nu le cunosc atât de bine.

Eu sunt convins că acest premiu care ne trece automat şi pe lista de parteneri premium Intraceuticals world wide, ne va face să devenim şi mai buni pe sectorul beauty. În toată România şi în viitorul apropiat chiar în Europa Centrală şi de Est.

În continuare vă invit să priviţi şi câteva imagini de la eveniment.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.