Hai la 8 ore peste program pentru o cauză

8 Hours Over Time a apărut pentru prima dată în Olanda și este un eveniment organizat anual în marile orașe ale lumii. Într-o noapte pe an, zeci de oameni se întâlnesc ca să ajute alți oameni în a găsi soluții pentru diverse probleme din comunitate. Evenimentul aduce împreună ONG-uri și experți din diverse domenii într-o seară de lucru în care cei din urmă își donează expertiza.

Acest eveniment se desfășoară și în Galați pe 31 martie. Practic, în vinerea de pe 31 martie de la ora 19:00 ne adunăm și timp de 8 ore oferim cunoștințe din experiența noastră gratuit unor cauze. Aceste cauze sunt de fapt niște ONG-uri care au nevoie de consultanță sau mână de lucru pentru proiectele lor.

Astfel, te poți implica în comunitate oferind skill-urile tale gratuit. Îl citez pe Bogdan Pană aici: ”8 ore peste program este o întâlnire prin care specialiștii din diverse domenii dăruiesc timp și expertiză pentru ONG-urile care au nevoie de suport și consiliere profesională pentru un proiect anume sau pentru desfășurarea activității mai eficient. Evenimentul se petrece după programul zilnic, într-o zi de vineri iar mobilizarea comună se întinde de la ora 19:00 până a doua zi dimineață.

Dacă vrei să participi și să ajuți comunitatea te poți înscrie completând acest formular de aici. Recomand să o faceți de pe un computer desktop deoarece acolo veți găsi un Google Forms care nu poate fi completat prea bine de pe un dispozitiv mobil.

Prietenii mei din online-ul gălățean au fost și anul trecut. Anul ăsta m-am înscris și eu. Sper să fiu selectat și să ajut cât mai mult cu putință. Anul trecut s-au creat site-uri noi pentru fundații, s-au dezvoltat strategii de comunicare, s-au făcut chestii faine pentru comunitate.

Sper ca anul acesta să contribuim și mai mult. La prima ediție au participat ca voluntari profesioniști peste 25 de specialiști IT, web design, graphic design, organizare evenimente, marketing și comunicare ce activează ca freelanceri sau ca angajați în cadrul unor firme din Galați precum Thecon, Comdata, Selir și WindRiver. Bogdan a făcut parte dintr-o echipă de 8 membri care a lucrat la site-ul evenimentului Semimaraton Galați.

Iată și un video scurt de atunci.

8 hours overtime for a good cause – Galati from Filer Cosmin Wedding Videography on Vimeo.

Dacă nu înțelegi exact despre ce e vorba, dar vrei totuși să contribui pentru comunitate cu experiența ta, lasă-mi te rog un comentariu la acest articol iar eu și organizatorii vom răspunde pe îndelete. Rog comentarii direct la acest articol și nu pe Facebook, ca să putem urmări comentariile și să răspundem la ele în timp util.

Ce înseamnă pentru participanți și pentru Galați:

  • brainstorming filantropic,
  • o economie de 8 săptămâni de lucru pentru angajatul unui ONG care caută soluționarea unei probleme, dezvoltarea unui proiect sau a unei strategii,
  • echipe de lucru formate din specialiști care, împreună cu membrii ONG-urilor, caută și găsesc cele mai bune soluții pentru problema pe care o doresc rezolvată,
  • un dar în timp și expertiză, talent și cunoaștere, suflet și încredere,
  • transformarea comunității implicând resursele și potențialul uman local,
  • reuniunea unor membri activi din comunitate din domenii diferite care susțin o cauză cu care se identifică,
  • contribuție, implicare, eforturi comune, rezultate vizibile, conștientizarea schimbarii și impactului,
  • posibilitatea de a cunoaște oameni noi, care activează în medii asemănătoare sau complementare cu al tău.

Înscrieri aici

8-ore-peste-program-Galati

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Hai la 8 ore peste program pentru o cauză”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.