5 idei de cadouri Valentine`s Day pentru femei si barbati

Cauți cadouri Valentine`s Day pentru femei si barbati? Te înțeleg perfect. Hai să-ți dau 5 idei de cadouri de ziua îndrăgostiților, fie că vei sărbători pe 14 februarie sau pe 24 februarie.

cadouri Valentine`s Day pentru femei si barbati

Nu vom sta să o lălăim ca în alte articole cu aceleași vechi cadouri de Valentine`s Day. Din cele 5 cadouri, cel puțin prima variantă va fi mai deosebită și vei impresiona sigur cu ea.

1. O experiență la un salon

Idei cadouri Ziua Indragostitilor Salon

Oamenii s-au săturat de cadourile tradiționale. Pe lângă faptul că sunt lucruri care de cele mai multe ori zac uitate pe undeva sau nu au nici o utilitate, îți mai ocupă și spațiu în casă.

Experiențele au șanse cu 60% să fie mai plăcute și mai apreciate decât cadourile clasice, cel puțin în unele relații. De asemenea, un voucher cu o experiență stă bine lângă orice alt cadou.

Idee cadou Valentine`s Day pentru Ea

Tratament salon Ziua Indragostitilor
 • Poate fi un tratament facial, un produs cosmetic sau un tratament corporal. Se va bucura de ceva cu adevărat apreciat de femei, mai ales dacă salonul e de lux. Inspirație aici.
 • Poate fi vopsirea părului, o manichiură, extensia genelor sau niște extensii de păr cu ultima tehnologie (garantez pace și bucurie multă vreme după asta :)). Inspirație aici.

Idee cadou Valentine`s Day pentru El

Cadou Ziua Indragostitilor Barbati Salon
 • Poate fi epilare definitivă sau un tratament facial de relaxare, pentru că bărbaților le place să fie gâdilați și masați. Se vor bucura, pentru că e de la tine. Inspirație aici.
 • Poate fi un tuns și un spălat pe cap, toate însoțite de un masaj capilar și un masaj cervical. 95% din bărbații care trec prin asta sunt în culmea fericirii. Inspirație aici.

2. Un cadou cool sau amuzant

Chiar dacă sună precum un clișeu, cadourile cool de pe site-urile de cadouri vor fi mereu la modă. Pentru că sunt inedite și aduc mereu un zâmbet pe fața celui care îl primește.

Uneori, un set de căni personalizate din care vă veți bea cafea dimineața și vă veți aduce aminte unul de celălat, sau un set de tricouri, pot asezona foarte bine cadoul principal.

Doar nu credeai că scapi doar cu o pernă personalizată sau cu niște magneți de frigider, nu? :) Toate obiectele menționate pot fi un cadou simbolic dacă sunt oferite singure. Inspirație aici.

3. Un gadget

Cadou tehnologie Valentines Day

Dă-i unui bărbat un gadget și l-ai câștigat pe vecie”, spunea un mare filozof contemporan al cărui nume nu îl știu în acest moment :) Însă nu doar bărbații sunt îndrăgostiți de gadget-uri.

De la o vreme și femeile sunt atrase de acest tip de device-uri. Cu alte cuvinte, nu faceți discriminări aici. Așa cum și bărbaților le place un telefon nou, așa le place si femeilor.

 • Acumulator extern. Unul din voi doi (dacă nu chiar amândoi uneori :)) sigur uită mereu să-și încarce telefonul. Ăsta poate fi un accesoriu cu adevărat util și plăcut.
 • Cameră video sport. Dacă iubește sportul sau abia s-a apucat să se dea cu bicicleta prin cartier, o cameră video sport poate fi un gadget cu care se va juca ceva timp.
 • eBook reader. De câte ori nu te-ai visat sau nu s-a visat pe malul Mării citind o carte bună, dar mereu ai amânat momentul să-ți iei un eBook reader? Acum e momentul!
 • Tabletă. E un cadou pe care îl va iubi. Pentru că în mod normal nu va strânge bani să și-l cumpere, dar mereu s-a gândit la ”oare cum ar fi dacă aș avea o tabletă”?
 • Accesorii telefon. Un telefon poate avea nevoie de diverse accesorii pentru protecție sau sporirea performanțelor. De la o carcasă sau o husă până la niște AirPods.
 • Smartwatch. Nu numai că este un accesoriu util, dar uneori poate fi un accesoriu frumos. Iar dacă de anul ăsta a zis că se apucă de sport și dietă, ai nimerit cadoul perfect.
 • Ceva de wellness. Dacă vrea să ducă o viață mai sănătoasă sau dacă vrei să-ți faci partenerul să ducă o viață mai sănătoasă, i-ai un cântar inteligent sau ceva similar.

4. O geantă de laptop

Geanta de laptop cadou

Umblă cu o geantă de laptop jerpelită sau care pur și simplu ție nu-ți place? :) Își dorea de mult să-și schimbe geanta de laptop sau rucsacul? Dă-i un imblod și i-ai o geantă de laptop.

5. O carte bună

Carti urzeala tronurilor cadou

Probabil aici te așteptai să-ți vorbesc despre clasicele parfumuri sau clasicele haine. Sunt foarte bune ca idei de cadouri de Valentine`s Day pentru femei si barbati.

Dar nimic nu se compară cu o carte bună.

Ce cadouri Valentine`s Day pentru femei si barbati recomanzi?

Tu ce părere ai? Ce idei de cadouri de Valentine`s Day pentru femei si barbati ai acum în minte. Orice comentariu este binevenit cu tot cu link către idee (cât timp nu e spam).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „5 idei de cadouri Valentine`s Day pentru femei si barbati”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.