4 ani de servicii superioare în estetică și înfrumusețare

Ieri, 14 decembrie 2016, aBeauty Clinique a împlinit 4 ani frumoși de existență a brandului. Știți voi, ei se ocupă cu estetică și înfrumusețare facială și corporală. Slăbire în centimentri, tratare a celulitei, întinerire, tratare a ridurilor, mărire buze, epilare definitivă ș.a.m.d.

Înainte de a vă da linkul de acces către promoțiile lor speciale care pot fi comandate exclusiv online (care au mai rămas pe stoc, pentru că s-au vândut mai ceva ca de black friday), dați-mi voie să vă spun două vorbe în plus despre acest brand de estetică.

aBeauty Clinique s-a născut în… Galați. Un oraș de provincie în care eu locuiesc și în care eu personal cred foarte mult în ciuda tuturor lucrurilor spuse despre acest el. În anul 2012 încă se resimțea zdruncinătura crizei economice care a avut un impact maxim în anul 2009-2010 din ce îmi aduc eu aminte. Totuși, grupul de firme Agress Business din Galați (care se ocupă și astăzi cu vânzarea de produse și servicii GSM sau IT) a decis să lanseze o nouă afacere în cadrul grupului de companii. Culmea, chiar o afacere premium.

Din fericire, mixul de experiență managerială și antreprenorială a grupului + specialiștii dedicați, a fost repede apreciat de clienții și pacienții din zona Galați-Brăila. Practic, cele mai bune aparate din țară (și aș miza să spun chiar din lume) pe nișa lor, se aflau în Galați, în același loc.

Practic, aparatele cu care își fac tratamente Madonna, Naomi Campbell, Eva Longoria sau Kim Kardashian se aflau simultan la Galați, la aBeauty Clinique. De atunci, brandul a promis că va face upgrade la fiecare aparat pe măsură ce apare o versiunee mai nouă, mai bună.

La începutul anului 2014 brandul aBeauty Clinique a început extinderea în țară cu o a doua clinică deschisă în Brașov. În prima parte a anului 2015 a fost deschisă o a treia clinică în Constanța, iar în a doua parte a aceluiași an a fost deschisă clinica din București. Anul acesta sărbătoresc 4 ani de existență și se pregătesc de noi deschideri în țară. Dacă vrei să profiți de prețuri foarte scăzute valabile doar până vineri, 16 decembrie, inclusiv, intră acum pe acest link, completează formularul și spor la adăugat tratamente în coș!

4 ani aBeauty Clinique

Un comentariu la „4 ani de servicii superioare în estetică și înfrumusețare”

  1. Sunt clienta fidela si pana acum nu am avut nimic ce sa le reprosez :) sper ca voi putea spune acest lucru si atunci cand vor implini un deceniu de „viata”.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.