3 sfaturi crypto pentru începători în anul 2023

Anul 2023 se poate dovedi un an interesant pe toate planurile, iar zona crypto cu siguranță nu va face excepție de la doza de lucruri interesante care se vor întâmpla. Prin urmare, m-am gândit să fac un scurt material cu sfaturi crypto pe 2023.

Sfaturile crypto din videoclipul de mai jos se adresează începătorilor crypto, pentru că avansații probabil știu deja asta și aplică constant aceste sfaturi legate de criptomonede. Te invit să apeși play mai jos pentru a vedea vlogul despre asta.

Dacă nu ești adeptul videoclipurilor sau dacă pur și simplu nu ai timp acum ca să vezi cele 3 sfaturi crypto pentru începători în 2023, ți le las și în format text mai jos sub formă de puncte. Dar îți recomand să te întorci la video când ai timp.

Sfaturi crypto începători 2023

  1. Fă-ți cont pe Binance, cel mai mare exchange crypto din lume (și probabil cel mai sigur) folosind ce îți oferă 20% reducere la comisioane. Reducerea de 20% Binance este cea mai mare posibilă și foarte puțini afiliați o mai pot oferi. Majoritatea pe grupurile de crypto pot oferi doar 10%. Așa că dacă nu ți-ai făcut cont pe Binance încă sau dacă ai un cont vechi pe care nu l-ai folosit, îl poți închide (trebuie să discuți la ei la support) și îți poți face un cont nou folosind linkul de afiliere Binance cu 20% reducere.
  2. Nu te încredere în toți brokerii crypto care se oferă să te ajute să te îmbogățești peste noapte. Majoritatea așa-zișilor brokeri sunt țepari (sau scammeri cum se zice mai nou) și nu caută decât să-ți fure economiile pe care ai vrea să le investești în crypto. Învață tu prima dată chestiile de bază legate de crypto și abia apoi scalează cu ajutorul unui broker crypto pe care îl cunoști și în care ai încredere. Nu poți delega responsabilitatea pentru banii tăi atâta vreme cât tu nu ai idee cum funcționează lucrurile. La fel ca în viață, poți delega doar ce știi.
  3. Studiază mai bine proiectele crypto în 2023. Nu cred că vom mai avea situații cu mii X profit dintr-o criptomonedă necunoscută. Dacă vor exista mici perioade bullish (cum a fost la început de 2023), scammerii vor încerca să profite de asta lansând scheme de pump and dump. Prin urmare, mai bine pierzi bani sau câștigi bani știind de ce, decât să pierzi bani neștiind de ce – adică te-ai băgat și tu ca toată turma fără să studiezi în ce investești. Orice investitor inteligent petrece timp pentru studiu individual. Nu lua de bune proiectele prezentate de persoane pe care le apreciezi (nici măcar ce zic eu).

Acestea fiind spuse, cam astea ar fi în mare sfaturile crypto pe 2023. Dacă ții cont de ele (deși la sfatul 3 nu e ușor, știu) ar trebui să ai un an bun. Recomand încă o dată să mergi la videoul de mai sus și să apeși play pentru a-l vizualiza până la capăt când ai timp.

Mult spor!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „3 sfaturi crypto pentru începători în anul 2023”

  1. Citesc multe despre crypto dar nu prea stiu multi cum e treaba cu adevarat.

    Tocmai m-au facut sa imi notez un notes sa public un adevarat articol despre banii din crypto si cum se fac ei, dar si ce presupune asta.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.