3 motive să te apuci de sală înainte de sărbători

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


După multă vreme, joi a fost prima zi în care am fost la sală. De obicei valul ăsta cu new year resolution mă lua undeva pe la început de ianuarie, însă anul acest am zis să o iau un pic înainte. Așa că m-am apucat de sport și m-am dus la sală.

Discutând cu Mircea și Andrei, prietenii mei din copilărie și oamenii cu care mă antrenez atunci ne sincronizăm cu timpul, mi-am dat seama de 3 motive simple pentru care merită să te apuci de sală înainte de sărbători sau chiar de sărbători.

  1. Nu te îngrași așa tare de sărbători. Și nu doar pentru că mergi la sală și slăbești. Ci pentru că endorfinele eliberate în timpul activitaților sportive îți provoacă starea de fericire și motivație. Iar când ești motivat, nu mai ai tendința să faci abuzuri alimentare.
  2. Ai de recuperat mai puțin. Ca să arăți bine trebuie să faci sport toată viața. Da, toată viața. Nu e suficient să tragi doar un an tare și să speri că rezultatele se vor menține. Dacă vrei tonus muscular trebuie să faci sport mereu. Vei arăta bine și vei fi mai sănătos.
  3. E mai liber. E mai bine să te apuci în perioada asta de sală pentru că nu e aglomerat. Dacă nu ai mai fost de mult la sală și vrei să te apuci în ianuarie, e descuranjant să vezi sala plină. Fii deșetept. Mergi de pe acum, obișnuiește-te cu sala, iar când vor veni ceilalți în ianuarie tu vei fi deja un veteran care s-a obișnuit cu ritmul.

Dacă ai chef să mai schimbăm o încurajare cu replici gen ”repetări fericite” sau ”circuit fericit”, pe mine mă găsești în timpul săptămânii de obicei după ora 18:00 la EliteGym Galați.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „3 motive să te apuci de sală înainte de sărbători”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend