200

GabrielUrsan.ro este un blog foarte vechi, însă pe 7 aprilie 2012 declaram că nu mi-e teamă de noi începuturi. A fost o perioadă în care am scris foarte mult, după care momentele în care am scris au alternat între perioade de inspiraţie maximă când scriam des şi perioade de aglomeraţie maximă când abia reuşeam să răspund la câte un comentariu.

Suntem pe 17 decembrie 2012 şi ăsta e articolul cu numărul 200. Sunt mulţi care pot scrie atât de multe articole în mai puţin de trei luni. Unii de calitate (mă înclin), alţii de cantitate (mă înclin, că tot e de muncă). Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu abia azi am ajuns pe noul GabrielUrsan.ro la 200 de articole. Prefer să mă axez pe calitate, dar să nu ignor cantitatea şi mai ales, frecvenţa articolelor (lucru care l-am cam ignorat uneori şi probabil o să-mi mai scape, nu se ştie).

Tot bat monedă pe noul GabrielUrsan.ro aşa cum bate monedă Marius Stan pe noul Galaţi :), pentru că acest blog este mult mai vechi decât pare. L-am început cu mulţi ani în urmă când am fost operat la piciorul stâng datorită unui accident stupid. Datorită timpului liber am decis să realizez acest blog.

Între timp am făcut diverse experimente, iar când am început să am succes cu GSMRo.ro, au început atacurile la persoană, inclusiv la blogul personal. De asta am decis să mă mut cu totul pe WordPress.com (de la mama lor) şi să nu-mi mai bat capul cu diverse. Doar am mapat GabrielUrsan.ro la WordPress.com şi asta e tot.

200 de articole pe blog

Dar nu vorbim despre asta acum, vorbim despre articolul 200 de pe noul GabrielUrsan.ro aşa că trebuie să vin cu nişte statistici, cum se cuvine datinei străbune. Or fi bune, or fi rele, tot ale mele sunt.

  • 200 de articole publicate – în caz că aţi uitat :).
  • 1.105 comentarii, ceea ce înseamnă un procent de 18,1% de comentarii raportat la numărul de articole. Nu ştiu cui i se pare neapărat relevantă treaba asta, dar îmi place să fac calcule :).
  • 50.120 de accesări pe toată perioada raportată (aproximativ 7,5 luni în momentul vorbirii), ceea ce înseamnă o medie mai mult sau mai puţin relevantă de 6.683 vizite pe lună.

E clar, trebuie să mă apuc să scriu despre lucruri mai interesante :).  Şi am s-o fac. Nu pentru trafic, că ala va veni de la sine. Nu pentru PageRank, că ală nu mai ştim cum vine :).

Din pasiune. Pentru că mi-a venit iar pofta de scris. Important e să vedem cât mă ţine şi chiar dacă scriu uneori (sau voi scrie) articole cu o frecvenţă descrisă foarte bine sub formă de grafic corporatist de pişatul boului, nu uitaţi că mai există şi GabrielUrsan.ro prin blogosfera asta :)!

Următorul pas este să-mi fac timp să mai şi comentez articolele prietenilor din blogosferă pentru că ochii care nu se văd, nu se f.. :), chiar dacă citesc eu oricum aproape săptămânal ce aţi mai scris.

Numai bine tuturor!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „200”

  1. Eu n-am o statistica mare, insa stiu ca n-am nici 500 de articole in 3 ani de zile. Nu stiu daca sunt de calitate, dar…atat mi-a permis timpul :D

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.