[Video]: 20 de lecții video despre cum construiești un magazin online și despre cum faci primele vânzări

În acest articol am introdus 21 de scurte videoclipuri din care vei învăța cum să-ți construiești propiul magazin online utlizând platforma Shopify. Cursul video este creat de către Ezra Firestone de la Smart Marketer.

În începerea unei afaceri există întotdeauna o parte amuzantă. Partea aia în care vii cu o idee, construiești un magazin online și îți imaginezi ce va deveni respectivul business odată ce îl lansezi.

Însă lipsa cunoștințelor de marketing, lipsa cunoștințelor care te ajută să aduci trafic pe site și să faci vânzări în urma acelui trafic, poate fi una dintre cele mai mari provocări ale unui antreprenor în drumul său către succes.

Din fericire există și soluții simple: un curs care să te ajute să faci prima ta vânzare folosind platforma Shopify.

Acest curs gratuit are 20 de module video în care vei învăța cum să faci prima vânzare online folosind reclamele de pe Facebook. Cursul acopera detalii precum , diferențierea brandului, optimizarea campaniilor, poziționarea pixelului Facebook și tot ce este nevoie să știi pentru a porni și scala afacera ta.

Poți să-ți faci un cont gratuit de test pe Shopify urmând acest link. Dacă ai nevoie de mai mult de 14 zile pentru a testa platforma, dă-mi un mail la salut@gabrielursan.ro ca să-ți creez un magazin online din contul meu de developer, astfel încât să ai o perioadă mai mare de trial.

Îți recomand să faci bookmark la acest articol pentr a-l citi mai târziu dacă nu ai timp acum. De asemenea, nu ezita să dai share la acest articol astfel încât să ajungă la toți cei care visează la un magazin online.

Intro – Welcome

Video 1 – What To Expect

Video 2 – Where We Are In the World Of Ecomm

Video 3 – Faceless Ecomm Is Dead

Video 4 – Infrastructure

Video 5 – Offer Pages

Video 6 – Third-party Apps

Video 7 – Shopping Cart Checkout

Video 8 – Facebook Pixel Intro

Video 9 – Add Facebook Pixel to Your Shopify Store

Video 10 – Advertising Roadmap

Video 11 – Facebook Placements

Video 12 – Who & What

Video 13 – Saved Audiences

Video 14 – Video Best Practices

Video 15 – Video Ad Reviews

Video 16 – Campaign Set Up (Part 1)

Video 17 – Campaign Set Up (Part 2)

Video 18 – Optimizing Forward

Video 19 – Beyond The First Sale

Video 20 – Outro

Un comentariu la „[Video]: 20 de lecții video despre cum construiești un magazin online și despre cum faci primele vânzări”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.