YouTube Kids Romania s-a lansat oficial

YouTube este în general un loc periculos pentru copii. Țin minte că la un moment dat fiică-mea era mai mică (avea vreo 5 ani) și căuta desene animate pe YouTube.

La un moment dat a găsit ceva cu Frozen, cu Ana și Elsa (apropo, Frozen 2 apare pe 22 noiembrie) și a dat play. Era o mizerie editată care speria copiii. S-a speriat tare.

De atunci am fost mult mai atenți cu ce conținut privea pe YouTube și până pe la 6 ani și jumătate am încercat să îl filtrăm pe cât posibil. Dar azi am vești bune!

YouTube Kids Romania

S-a lansat YouTube Kids Romania

Am creat YouTube Kids pentru a le fi mai ușor copiilor să exploreze în siguranță lumea vizionând videoclipuri online – de la emisiunile și melodiile preferate la realizarea unui vulcan în miniatură (sau la producerea de nămol ;-), precum și orice altceva. Există și o suită de instrumente pentru control parental, pentru a putea să adaptezi experiența în funcție de nevoile familiei.

Folosim o combinație de filtre, feedback de la utilizatori și evaluatori umani, pentru a ne asigura că videoclipurile din YouTube Kids sunt adecvate pentru familie. Totuși, niciun sistem nu este perfect, filtrele putând să rateze videoclipuri neadecvate. De aceea, ne străduim constant să ne îmbunătățim măsurile de precauție și să oferim mai multe funcții pentru a ajuta părinții să creeze experiența potrivită pentru familiile lor.

Sursa: https://www.youtube.com/intl/ALL_ro/yt/kids/

Ok, nimic nu e perfect și aplicația YouTube Kids nu garantează 100% că tot conținutul de acolo e safe și potrivit pentru copii, însă e un pas în plus pentru siguranța lor online.

Pe scurt, aplicația YouTube Kids Romania are următoarele chestii:

  • Control parental și conținut controlat de părinți
  • Profiluri pentru copii (până la 8 profiluri pe același cont)
  • Blocare rapidă a videoclipurilor nepotrivite
  • Istoricul vizonărilor copiiilor
  • Gestionarea modului de căutare
  • Temporizator de aplicație (limitarea duratei de vizonare)
  • Raportarea rapidă a conținutului nepotrivit
  • Posibilitatea de a rula YouTube Kids pe anumite televizoare

Dacă te interesează să instalezi YouTube Kids pentru copilul tău, poți să descarci aplicația din App Store sau Google Play căutând YouTube Kids sau intrând aici.

Dă un share ca să afle toți părinții și să facem YouTube un loc mai bun pentru copiii noștri, mai ales dacă e destul de greu să-i mai oprim acum să se uite acolo.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.