Știi ce surprize îți pregătim?

Teatrul de animație reprezintă mult mai mult decât spectacolele atât de fascinante cu care te-am obișnuit deja. Respectăm cu tărie tradiția scenei și, tocmai de aceea, suntem pe deplin cosnștienți că întreaga noastră muncă și eforturile pe care le întreprindem constant și consecvent pentru publicul nostru nu se opresc în acest spațiu, ci, dimpotrivă, acolo abia încep. Descoperă și tu cum transpunem toate acestea în proiecte și activități care de care mai atractive pentru tine. Vrei să știi ce surprize îți pregătim? Descoperă în rândurile următoare ce de planuri faine avem în lucru pentru tine!

”Gulliver”, dincolo de scenă și convențional

Poate te-ai obișnuit cu prezența noastră la cele mai reprezentative evenimente ale orașului, știi deja că nu ratăm niciun prilej de sărbătoare și bucurie alături de cei mici și mari, deopotrivă, și vrem să fim în permanență alături de publicul nostru.

Tocmai pentru că am învățat, alături de tine, cât de apreciată, benefică și dorită este interacțiunea cu noi, teatrul tău de animație, lucrăm la noi proiecte inedite și interactive, pentru a aduce mereu un plus de valoare comunității locale, per ansamblu, dar și fiecărui individ, în particular. 

Teatrul de animație, deschizător de drumuri, perspectivă și  viziune 

Fiind un adevărat fenomen transformator, teatrul este deschizător de drumuri, perspectivă și  viziune. Luând în calcul acest aport evolutiv, teatrul, mai ales atunci când depășește tiparele și limitele convenționale, devine inițiator, creator, reformator.

Iată de ce planificăm și îți propunem proiecte alternative, activități conexe și evenimente complementare, menite să întregească sfera de activitate a Teatrului ”Guliver” și a impactului pe care îl dezvoltă asupra publicului său.

Noi experiențe încărcate de imaginație și creativitate

Indiferent că e vorba de ateliere de creație pentru copii, cu teme generale, specifice sau sezoniere, sesiuni de creație de marionate, simple sau integrate în programe mai ample, clase de teatru interactiv, jocuri de rol, școală de actorie, spectacole cu rol educativ sau, pur și simplu, ateliere de distracție, cu siguranță nu vei putea sta deoparte. 

Depășim orice limită pentru noi provocări

Chiar dacă momentan limitările de spațiu, lipsa unei locații proprii nu ne permit o desfășurare facilă a tuturor acestor proiecte inedite pe care le avem în plan, lucrăm pentru a găsi soluții alternative și variante care să facă posibilă implementarea lor cât mai curând posibil.

Rămâi conectat la pulsul imaginației și al creativității la Teatrul ”Gulliver”!

Așa că rămâi aproape de noi, la ”Gulliver”, unde creativitatea nu are vârstă și imaginația nu cunoaște limite. Vrem să completăm și să redefinim experiența artistică a tuturor celor ce intră în conexiune cu noi și să împlinim împreună nevoia de frumos. Pentru că teatrul și magia lui sunt acolo unde suntem noi, iar noi suntem aproape de tine.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.