De ce la Gulliver fiecare zi e o sărbătoare!

La fel cum un om este perfect doar atunci când îl iubești, tot astfel spectacolele Gulliver sunt desăvârșite doar atunci când rezonează în inimile copiilor. Dar tu știi cum ia naștere magnetismul unic al poveștilor puse în scenă la Teatrul de Păpuși „Gulliver”? Nu, nu vrem să ținem secret! Chiar dorim să știi de ce la Gulliver fiecare zi e o sărbătoare.

La Mulți Ani!

Anul 1952 reprezintă începutul Teatrului de Păpuși ”Gulliver”, iar octombrie marchează răsăritul unui vis ce s-a transpus, de-a lungul timpului, în 67 de ani de magie, în care generații întregi de artiști au oferit și împărtășit tuturor copiilor – mici și mari, deopotrivă – bucuria de neîntrecut a poveștilor.

Pentru Teatrul de Păpuși ”Gulliver” luna octombrie e un prilej în plus să ne reamintim de noi și de tine, drag spectator, care ne-ai fost alături de-a lungul călătoriei noastre prin copilărie, sporind, cu imaginație, creativitate și inspirație remarcabila noastră poveste. 

Iar Gulliver e o poveste care nu se termină niciodată, pe care o scriem și rescriem continuu cu aceeași dragoste, pasiune si candoare. Teatrul de Păpuși ”Gulliver” e locul unde copilăria nu încetează să existe, unde ea se reînnoiește și ne reînnoiește, de fiecare dată, cu prinos de tandrețe si gingășie, întocmai ca la început. 

De ce la Gulliver fiecare zi e o sărbătoare!

Și chiar dacă e ceas aniversar și ne bucurăm de plenitudinea parcursului nostru de până acum, trebuie să îți mărturisim că la Gulliver fiecare zi e o sărbătoare și nu precupețim niciun efort și nicio ocazie de a fi mai aproape de publicul nostru. Celebrăm și construim, cu dragoste, magia poveștilor cu fiecare nou spectacol al nostru, spre încântarea de nedescris a copiilor, pentru a surprinde clipa excepțională când sufletul, prins în mreaja jocului, se oprește și rămâne captivat, liber să plutească și să zboare dincolo de orice limită. 

La Gulliver, îmbrățișăm joaca drept scut și imaginația ca armă pentru a cuceri, împreună, frumosul în tot ce există. Pentru că aici se poate! Nu e provocare prea mare, și nicio luptă prea grea. Vino alături de noi și învață și tu cum să păstrezi vie povestea din viața ta. Noi îți făgăduim, ca întotdeauna, aventuri fascinante, noi surprize și o experiență impresionantă, cu fiecare nou spectacol.

Nu întârzia! Hai la Gulliver, la întâlnirea cu tine!

Când ți-e dor de tine, de copilul lăuntric și de tot ce e mai pur și adevărat în ființa ta, noi suntem aici, așteptându-te mereu cu o poveste, cu preaplin de zâmbete și voioșie! Nu întârzia! Hai la Gulliver, la întâlnirea cu tine, cu copilăria și bucuria de a fi exact așa cum simți. 

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.