Ce acumulator extern pentru telefon sa-mi iau?

Vreau să-mi iau un acumulator extern pentru telefon pentru că am început să stau din ce în ce mai mult pe net de pe mobil și se duce al naibii de repede bateria. Sâmbătă am terminat de încărcat telefonul pe la ora 16:00, iar pe la 12 noaptea nu mai aveam deloc zeamă în el. Mie îmi trebuie un acumulator extern cu mufă micro USB care să se conecteze finuț cu un cablu la telefon, nu să vină peste telefon și să-l facă mai mare. Mie îmi place ăsta datorită dimensiunilor reduse, dar poate știți un alt model sau o altă firmă producătoare mai ok.

14 comentarii la „Ce acumulator extern pentru telefon sa-mi iau?”

 1. Se mai intampla…Am mai auzit cazuri in care bateria nu incarca suficient, dar chiar sa nu incarce deloc mi se pare ciudat.

  Răspunde
 2. A venit. Nu funcționează. L-am dat la schimb în 48 de ore. Dar de arătat arăta foarte bine. Revin după ce primesc o versiune funcțională. E prima dată când mi se întâmplă. Cred că e doar un mic ghinion, nimic ciudat.

  Răspunde
 3. In primul rand, trebuie sa te hotarasti ce putere doresti sa aiba. Daca doresti sa folosesti bateria externa doar ca sa iti incarci telefonul, cu una de 2000-3000 mAh capacitate iti vei face treaba. Daca doresti sa o folosesti sa iti incarci si tableta sau alte gadgeturi iti trebuia una cu capacitate mai mare.

  Daca doresti poti arunca un ochi si aici: http://www.gadgetworld.ro/baterie-externa-power-bank-acumulatori-externi-portabili/

  P.S. In niciun caz nu trebuie sa iti schimbi telefonul din cauza asta :)) toate persoanele cu smartphone-uri au probleme cu bateria…

  Răspunde
 4. cel mai bun raspuns la intrebarea ta este: galaxy note 3… pe mine ma tine cam 2 zile bateria in conditii de utilizare mediu-intensiv…iar daca esti un utilizator care rupe telefonul in doua de dimineata pana seara…20 ore minim te tine.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.