Vreau sa merg si eu la scoala

In perioada 25 august – 30 septembrie, Fundatia Inima de copil desfasoara campania Vreau si eu sa merg la scoala !.

Campania isi doreste strangerea de ghiozdane, rechizite scolare sau orice suma echivalenta acestora, pentru sustinerea inceputului de an scolar a copiilor pe care Fundatia ii are in grija in acest moment. Aceasta actiune este parte a programelor noastre de reducere a riscului de abandon scolar a copiilor din familii defavorizate. Pentru aceste familii suma de 150 lei echivalenta achizitionarii rechizitelor necesare frecventarii orelor de curs pe durata anului scolar este imposibila.

Statistici ingrijoratoare ce indica cresterea ratei de abandon scolar cu pana la 17% ne-au determinat sa initiem campania Vreau si eu sa merg la scoala !

“De peste 10 ani programele desfasurate in cadrul Fundatiei sustin dreptul copiilor la educatie. Respectarea acestui drept ii poate ajuta pe copii vulnerabili sa reuseasca. Din pacate in Galati rata abandonului scolar este in crestere. Facem tot ce ne sta in putere pentru ca cei peste 250 de copii ce beneficiaza de programele noastre de sustinere a educatiei sa mearga la scoala si sa obtina rezultate cat mai bune.” – Anna Cristina Burtea, Director Executiv

”Cand invat simt ca sunt libera, ca am aripi.” Elena

”Haideti sa sustinem impreuna visele acestor copii si sa ii ajutam sa devina oameni mari.”

Consideram importanta implicarea comunitatii in rezolvarea problemelor sociale, oferirea de oportunitati pentru a produce schimbarea. Initiativa si actiunile individuale ce se alatura unei cauze comune ajuta la gasirea celor mai bune solutii.

Alege sa te implici. Alege sa donezi un ghiozdan echipat, rechizite sau suma echivalenta acestora pentru a oferi acces la educatie unui copil. Alege sa impiedici abandonul scolar si schimbi in bine viitorul unui copil.

Va invitam ca alaturi de ghiozdanul sau de rechizitele donate sa atasati si un mesaj sau o scrisoare pentru copilul ce va beneficia de aceste daruri minunate. Daca lasati si datele de contact ale dumneavoastra veti putea fi informati despre evolutia si situatia copilului ajutat.

Donatiile se colecteaza la sediul Fundatiei Inima de Copil, Micro 20, str. Furnalistilor, nr. 24, de luni pana joi, intre orele 09:00-17:00, sau in contul RO 98 RNCB 0141032886400001. Pentru mai multe informatii sunati la 0236-312 199, e-mail office@inimadecopil.ro.

Impreuna putem aduce schimbarea. Va multumim!

Un comentariu la „Vreau sa merg si eu la scoala”

  1. Foarte-foarte buna ideea aceasta de campanie. Sunt prea multe persoane care au renuntat la scoala si vor fi si mai multe. Macar prin campania asta sa mai „salvam” cativa copii.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.