Vor merge favoritele pana la capat la Euro 2016?

Toate formatiile cu pretentii au avansat in “optimi” la EURO 2016, dar s-au cam vazut repartizate aproape toate pe aceeasi parte de tablou. Ceea ce inseamna ca vom avea o finalista la care nu prea ne-am fi asteptat sau pe care poate nici n-o vedeam depasind grupele. UNIBET ofera cote pentru fiecare echipa in parte, iar noi putem decide daca vom merge pe mana favoritelor sau ne vom indrepta atentia si banii catre o surpriza.

Franta Desi n-au impresionat in faza grupelor, “cocosii galici” raman favortii Europeanului. Multitudinea de jucatori ce pot face diferenta, dar si faptul ca este echipa-gazda i-a determinat pe bookmakeri s-o crediteze pe Franta cu prima sansa. Francezii s-au chinuit la victoriile cu Romania si Albania, obtinute la limita, si au remizat cu Elvetia, scor 0-0. Cu toate astea, Franta are o cota de 5,25 la UNIBET pentru a iesi campioana continentala. Francezii vor juca cu Irlanda in optimile de finala.

Germania Campioana mondiala are in componenta multi veterani, jucatori ce n-au prins multe minute in actualul sezon. Cu toate astea, armonia la echipa este impecabila. Neuer n-a primit gol si este putin probabil s-o faca si-n “optimea” cu Slovacia. “Nemtii cand joaca prost, ajung in finala” – este o vorba in lumea fotbalului ce o putem asocia si la acest EURO. Daca credem va ca Germania va ajunge acolo si o va fi castiga, atunci beneficiem de o cota excelenta la UNIBET 6,00

SpaniaEste probabil favorita ce si-a demonstrat clasa si prin jocul prestat. A fost prima oara dupa multa vreme cand i-am vazut pe iberici pasand mult si vertical, nu doar lateral. Totusi, infrangerea contra Croatiei, scor 1-2, i-a adus pe spanioli pe partea inferioara de tablou, mult mai complicata si intesata de nume mari. De aici si cota mare acordata de UNIBET Spaniei – 6,50. Spania – Italia este cel mai atractiv meci din “optimi”.

Belgia Poate profita de un tablou favorabil si sa mearga pana-n finala. Dar o si poate castiga? La o cota de 6,75 la UNIBET s-ar putea sa merite investitia. Belgienii, ce beneficiaza de cea mai buna generatie din istorie, si-au revenit rapid dupa infrangerea din partida de debut cu Italia. Au castigat urmatoarele doua meciuri, iar suporterii “diavolilor rosii” pot spera la titlul suprem. Ungaria este urmatoarea adversara a Belgiei.

CroatiaEste probabil echipa ce a impresionat cel mai mult prin jocul prestat. In afara de ultimele 15 minute cu Cehia, croatii au evoluat impecabil, cu o rapiditate in combinatii ce n-am intalnit, inca, la o alta nationala in Franta. Din pacate pentru ei, vor da de Portugalia lui Ronaldo in “optimi”. Cu toate astea, Croatia este a cincea favorita, la o cota de 9,00 la UNIBET.

Printre nationalele cu cele mai mici sanse la castigarea trofeului se numara Islanda – 151, Slovacia – 201, si Irlanda de Nord – 201.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.