Voi scrie într-o carte

La invitația Aurelei Grosu și a Doinei Radu voi scrie un material pentru viitoarea carte pe care o va publica Aurelia Grosu.

Se pare că totul a pornit foarte interesant în cadrului atelierului Porția de Coaching pe care Nicoleta Doina Radu îl susține o dată pe lună în Galați. Din păcate n-am fost prezent la acel atelier, dar se pare că atunci a apărut o cutie cu valori care i-a trezit multă inspirație autoarei Aurelia Grosu. Și, concret, Aurelia a hotărât să strângă mai mulți autori care să scrie pentru viitoarea sa carte având ca sursă de inspirație o valoare, la alegere, din cutia de valori a Doinei. Eu am fost informat ulterior despre proiect și l-am îmbrățișat cu drag, așa că am primit lista cu valori din care pot alege una și numai una pentru a scrie un articol/eseu/compunere etc. în jurul acesteia.

Iar în seara asta am ales :)

Voi scrie despre SCHIMBARE.

Recunosc că nu e prima dată când vorbesc despre schimbare, însă tura asta am să realizez un material ceva mai complet. Am de gând să abordez subiectul schimbare la modul personal și să trec atât prin partea teoretică cât și prin partea practică. Voi povesti despre schimbările prin care am trecut, pe care le-am făcut și pe care intenționez să le fac. De asemenea, voi prezenta și un mod prin care să facem față mai ușor schimbării și poate voi insera în materialul meu și un exercițiu practic prin care nu intenționez să explic despre cum se fac schimbări mai ușor, ci despre cum se pot menține schimbările făcute odată ce ai spart gheața și le-ai făcut. Sper să-mi iasă ceva frumos, demn de publicat într-o carte. Pe această cale anunț totuși că voi scrie în stilul meu caracteristic: direct și fără ocolișuri – eu abordez dezvoltarea personală dintr-un alt unghi – am și un articol plin de sentimente pe treaba asta, dar încă nu a venit momentul să îl public.

În ceea ce privește actuala carte a Aureliei Grosu, pot să vă spun că eu încă nu am cumpărat-o pentru că i-am lansat o provocare Aureliei: să o lanseze în format electronic :). Până atunci, o puteți comanda în format hard cover de aici. Cartea în care voi scrie eu e abia în lucru. Ori la sfârșitul primăverii ori la începutul verii vă dau link și către ea ;)

4 comentarii la „Voi scrie într-o carte”

  1. Viziunea cartii este cam asa!
    O carte de bucate ale intelepciunii,o carte care sa stea la capul romanului si el..cand are nevoie de stima de sine sa citeasca un articol despre aceasta valoare….Cand alt roman vrea sa schimbe ceva in atitudine..va merge pe cuvantul dorit,cand pe mine ma intereseaza Cum sa fac economii,caut sima duc la acek articol…practic plus teorie,asa cum gandeste fiecare! Eu am scris deja un articol desptre schimbare,dar ,sigur va fi diferit de al lui Gabriel..e clar,fiecare am facut schimbari diferite..in moduri diferite. Cititorul va citi si unul si altul,apoi isi va extrage ce are nevoie pentru viata sa! dEci,putem sa ne alegem cate articole dorim,nu este limita,scurte,inspirante si la obiect.Nu exista limita! Pana in 15 martie 2014,poate vrei sa mai adaugi o valoare care te.a inspirat pe drum…..Succes maxim si felicitati! Astept contributii..toti vom castiga,fiindca stilul fiecaruia ne va imbogati spiritual si moral! Multumesc,Gabriel! Sunt recunoscatoare!

    Răspunde
    • Nicoleta, când zici mai multe valori te referi la un calup de valori din documentul primit și un eseu pentru toate la un loc, sau un eseu pentru fiecare valoare aleasă în parte?

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.