Este un ICO care dă drumul la vânzări astăzi, în câteva ore. Prețul pentru fiecare token va fi de 0,01 dolari. Cică echipa din spate e bună, iar unii ar spune că e prea frumos ca să fie adevărat. Eu voi băga totuși astăzi vreo 100$ în Digitex deoarece dacă totul merge ok și se lansează în vară, fiecare token va valora mult peste 0,01$ bucata. În plus, dacă cumperi imediat după lansare, primești cu 20% mai multe monede. Exemplu: cumperi 1.000 buc. și primești 1.200 buc. Poți să te înscrii și să cumperi Digitex la 0,01$ de aici.

Ca să cumperi Digitex ai nevoie de Ethereum (ETH) în contul tău de pe MyEtherWallet.com. Atenție, nu în alt portofel, ci doar cu MyEtherWallet merge. Ca să cumperi, pur și simplu trimiți cantitatea de ETH dorită la adresa specificată de cei de la Digitex, iar ei îți vor întoarce pe adresa ta cantitatea de Digitex achiziționată. Pentru ca tranzacția să se facă rapid, cei de la Digitex sugerează să folosești 250600 GAS Limit.

Atenție, acesta nu este un sfat de investiție. Orice ICO nou poate fi un scam, poate să nu aibă succesul așteptat sau poate să fie cheia către un profit colosal. În orice caz, nu compara și nu trata piața criptomonedelor cu cea a pariurilor. Informează-te din mai multe surse și ia propriile decizii. Nu investi mai mult decât ai fi dispus să pierzi!

Dacă totuși te hotărăști să investești în Digitex azi, intră aici, înscrie-te, citește informațiile și apoi cumpără.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  23 replies to "Voi investi în Digitex"

  • iulian

   Salut, ce inseamna 250600 GAS Limit ?

  • alex

   Buna, cand e mai indicat sa cumperi ? imediat la deschidere, dupa cateva zile sau o luna ?

   • Gabriel Ursan

    Imediat. S-ar putea sa se vândă tot de azi.

    • alex

     in ce wallet se depoziteaza Digitex ? MyEtherWallet.com. ?

  • pronic

   Ai cumparat pana la urma? Vanzarea s-a terminat in mai putin de jumatate de ora. Plus ca inainte de vanzare cereau sa completam Data field, dar nu am primit niciunul, asa ca m-am blocat…

   • Gabriel Ursan

    Am reușit să urmez pașii, dar văd că încă nu mi-au dispărut ETH din cont. M-am bucurat degeaba. Dar mai aștept, să văd poate îmi procesează totuși tranzacția.

    • pronic

     Si ai completat ceva la campul Data?

     • Gabriel Ursan

      Nume parcă, adresă email și adresa de ETH.

     • pronic

      in myetherwallet.com ma refeream. Uite din link-ul asta vazusem: https://tokenmarket.net/what-is/how-to-participate-ethereum-token-crowdsale/

      Data – this is your personal reference number and it changes for every transaction. Do not share this with others. If you leave data field out your transaction is rejected. You need to click Advanced options to see this.

     • Gabriel Ursan

      Nu, acolo nu completasem… Dar nu scria la ei că trebuie… Asta e!

     • pronic

      Poate vei fi mai castigat decat mine :) Succes!

  • Costa

   ce stii despre acest site:btcXchange.ro?
   Multumesc

  • iulian

   salut, ce monede mai ai in vizor ?

  • Lucian

   Am o singura intrebare, De ce as avea incredere in recomandarea ta, cand toate link-urile tale sunt cu refferal ID.
   Pentru mine e clar ca tu vei primii bani de la fiecare inscris din link-urile tale de afiliat.
   Deci din nou ? De ce as avea incredere intr-o recomandare facuta in urma caruia tu primesti bani.
   De ce nu mi-ai recomanda sa cumpar TRX acum cand piata e jos ? – doar ca nu are sistem de afiliere? Desi garantat TRX va creste mult mai mult decat Digitex-ul.

   • Gabriel Ursan

    Salut Lucian! Eu am zis in ce voi investi eu. Din păcate n-am prins Digitex pentru ca s-a vândut mult prea repede. TRX am și eu vreo 1000 buc. Și sper și eu sa crească in ciuda celor spuse pe grupuri. TRX e un proiect aflat la început și mai are foarte multe de demonstrat pozitiv dacă echipa se tine de treaba.

    Legat de linkurile de afiliat: toată lumea le folosește in situații de genul asta. Este singura modalitate de a monetiza o activitate care consuma timp, energie și uneori chiar bani. Mult spor!

   • Ciprian Chiriac

    Mi se pare de bun simt Gabriel Ursan sa foloseasca link de referal in postarile lui.Va ofera pe tava o buna oportunitate de investitie si voi veniti aici cu astfel de comentarii?

    • Gabriel Ursan

     Ca o completare și eu am aflat despre Digitex de la Ciprian de pe un grup și am folosit linkul lui de afiliat pentru înregistrare. Și așa fac de fiecare dată când cineva postează informații de calitate. Folosesc linkurile sale de afiliere. E o practică firească. Nu înțeleg de ce nu putem câștiga împreună?

  • O investitie buna in viitor.

  • timo

   Buna, ce se mai aude de digitex ? e ceva serios sau doar un scam ?

Comentează la acest articol