Voi face prima mea aplicație mobilă fără să scriu o linie de cod

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

După cum probabil știți, mobilitatea și tehnologiile mobile reprezintă viitorul. Smartphone-ul sau tabletele oamenilor sunt principalele lor puncte de interes în anumite momente ale zilei. Oamenii stau cu telefonul în mână mai mult decât dorm. Așa că m-am hotărât și eu să încerc să construiesc o aplicație pentru Android și iOS. Încă nu știu despre ce va fi, pentru că e o vorbă: ”există deja o aplicație pentru orice lucru pe care ți-ai imaginat că îl poți face pe smartphone”. Dar asta nu înseamnă că nu mă pot juca. Am citit scurte recenzii despre aproape 30 de servicii care îți oferă posibilitatea de a construi aplicații fără să știi să scrii o linie de cod. Și în final am ales ShoutEm. Oferă din 2011 astfel de servicii, au o interfață curată și poți face mai mult decât o simplă aplicație mobilă. Vă mai țin la curent cu progresele mele. Momentan v-am scris despre asta aici doar ca să vă faceți o idee în cazul în care vă bătea și pe voi un gând de genul.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Voi face prima mea aplicație mobilă fără să scriu o linie de cod”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend