Stalp cazut furtuna Galati

[Video] După furtuna din Galați

Ieri seară, o furtună care a avut probabil vreo câteva minute de maximă intensitate, a produs pagube în orașul Galați. Mai mulți copaci, mai multe crengi și chiar un stâlp au fost puși la pământ de vântul puternic. Imediat după furtună a trebuit să iau pe cineva și să fac mai multe drumuri prin Galați, așa că am reușit să surprind câteva cadre pe care le puteți vedea mai jos.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Rugăminte: nu știu cum embed-uiești video în WordPress dar nu dă bine să vezi 2 zone (sus și jos) negre. Filmarea e probabil 16:9 dar afișezi 4:3, sau schimbă modul de filmare ca să nu mai apară benzile alea negre deasupra și sub filmare.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 27/07/2017

   Am observat și eu. Nu știu ce naiba are, că eu doar pun codul simplu de embed din Youtube. Mai verific. Eventual le pun cu witdh mai mic tura viitoare, să văd cum dă.

   • Încearcă să pui doar link-ul că WordPress parcă recunoștea automat și-l prelua cum trebuie.

    • Gabriel Ursan

     27/07/2017

     Mi se pare că am dezactivat din Jetpack, dar caut să văd cum pot reactiva.

Leave A Response

* Denotes Required Field