Viaţa mea, pe scurt

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

La iniţiativa lui Pavel Ionuţ, iniţiativă despre care puteţi afla mai multe aici şi vă recomand să “vă băgaţi” dacă aveţi ceva de împărtăşit, am scris câte ceva despre viaţa mea. Nu vă aşteptaţi să aflaţi lucruri picante sau lucururi exprimate pompos. După cum spuneam şi în articolul respectiv, nu e genul meu să dramatizez sau să exagerez.

Cred că e prima dată când am fost pus în situaţia de a scrie despre mine. Mi se părea ciudat să fac acest lucru pe blogul personal, însă m-am simțit bine să îl fac sub formă de guest post pe alt blog. Acum, Ionuţ poate zice că a avut exclusivitate :) în ceea ce priveşte povestea mea, exprimată pe scurt într-un articol cât de cât consistent.

Articolul poate fi citit aici. Sper să vă placă.

În continuare mă voi ocupa de pregătirea unui nou guest post pe blogul lui Ştefan Murgeanu, blog care poartă titlul cărţii pe care a el scris-o: Concediază-ţi Şeful. Încă nu m-am hotărât ce subiect voi aborda, însă cred că voi scrie câte ceva despre schimbare aşa că staţi cu ochii pe mine dacă vreţi să aflaţi mai multe :).

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Viaţa mea, pe scurt”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend