Poza AirPort Extreme 7

Vând router wireless Apple AirPort Extreme generația 5

Poza AirPort Extreme 7M-am hotărât să-mi vând routerul vârf de gamă de la Apple pentru că am nevoie de niște bani în perioada următoare, iar ăsta e unul dintre produsele la care aș putea renunța, mai ales că nu dețin în acest moment un laptop Apple  ca să completez ecosistemul :).

Routerul este achiziționat de la eMAG pe data de 6 februarie 2013 când am și scris acest articol. Având în vedere că au trecut abia 2 luni de atunci, pot spune că e aproape nou. Am la el factură de achiziție, deci automat și garanție. Mai am și cutia, astfel încât să ți-l ambalez ca atunci când a fost livrat de nou :).

Prețul standard pentru un astfel de router este de 758 lei, dacă îl cumpărați de la Apcom și poate fi verificat aici. Eu îl vând după numai două luni și un pic de folosire cu 100 de euro, adică vreo 430 – 440 lei. Nu negociez sub acest preț, iar transportul îl plătesc eu (cu Fan Courier).

Update: Acest router s-a vândut deja. Vă mulțumesc pentru share-urile de pe rețelele sociale.

În rest, pot să vă mai spun despre acest router că merge foarte bine. E totuși un roter dual band cu bătaie lungă. L-am folosit atât cu dispozitive 2.4 GHz cât și cu dispozitive care profită de banda 5 GHz. Și cu dispozitive Apple (iPhone 5, iPhone 4S, Apple TV), și cu dispozitive non-Apple (două laptopuri mai vechi cu Windows și un smartphone Android). Simultan.

Merge brici, nimic de reproșat. Mai puțin faptul că dacă ai un laptop din 1900 toamna cu placă de rețea wireless foarte veche, trebuie să faci niște reglaje fine pe care le-am descris în articolul ăsta. Menționez că l-am folosit pe RDS cu PPPoE și că i-am făcut deja update la cea mai nouă versiune de firmware ca să mă asigur că nu apare nici o problemă. Deci, îl cumperi deja la cheie.

Dacă ești interesat, dă-mi un mail la gabriel.ursan icloud . com să-mi spui la ce adresă să ți-l trimit cu ramburs prin Fan Courier. Dacă nu ești interesat, apreciez un share la acest articol, share pentru care îți mulțumesc anticipat.

Pun din nou și pozele cu el.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

9 Comments

 • pop liviu

  Reply Reply 09/04/2013

  imi place si las vrea dar nu am banii

 • Gabriel

  Reply Reply 09/04/2013

  Mă intereseaza sa-l cumpăr.
  Ai un nr. de tel.?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 09/04/2013

   Salut Gabriel. Da, dar prefer să discutăm pe email că mi-e mult mai simplu în timpul zilei când sunt la serviciu. gabriel.ursan @ icloud . com Mulțumesc!

 • Gabriel

  Reply Reply 09/04/2013

  adresa gabriel.ursan @ icloud . com nu merge

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 09/04/2013

   Este fără spațiile pe care le-am pus, ca să evit spamul. Hai că ăți trimit eu un email pe adresa cu care ai comentat.

 • Yamasha

  Reply Reply 10/04/2013

  am dat un share, am un linksys care face treaba momentan…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 10/04/2013

   Mulțumesc pentru share. Se pare că treaba se mișcă destul de repede, pentru că l-am vândut deja :).

 • D-Petre

  Reply Reply 10/04/2013

  :)

Leave A Response

* Denotes Required Field