Am revenit cu poze. Despre husa asta e vorba. E faină. Nu modifică prea mult aspectul telefonului. L-am scăpat odată pe jos (pe gresie) cu ea pusă și telefonul a ieșit nevătămat din impact. Eu o recomand posesorilor de Nexus 5 care doresc un plus de protecție. Folia care vine la pachet e de calitate mediocră. Probabil în 2-3 luni voi fi nevoit să o dau jos, dar de când cu evoluția Gorilla Glass nu mai am nevoie. Husa Nexus 5 poza 5Husa Nexus 5 poza 4Husa Nexus 5 poza 3Husa Nexus 5 poza 2Husa Nexus 5 poza 1


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Va spuneam ca mi-am luat o husa la Nexus 5"

  • The Vlad

   Am cautat si eu multa vreme pentru Nexus 4-ul meu o husa cu spate transparent, ca sa profit de spatele ala simpatic al lui, dar de o calitate mai buna. N-am gasit. Am luat-o pe omoloaga asteia de o ai tu. Ca prima impresie este faptul ca e foarte fixa, cauciucul din care e facut bumperul pare ok, pare ca va absorbi socurile, are gaurile suficient de mari pentru orice tip de cablu vei baga, plasticul transparent de pe spate pare foarte bun, in 2 zile nu s-a zgariat prea tare.
   Are niste picioruse care tin telefonul la 2 mm de suprafata plana pe care l-ai putea aseza, asta permite sonorului soneriei sa nu fie estompat.
   Cam atat. Vedem cum va evolua.

  • Yamasha

   Inseamna ca te-ai invatat minte… nu vrei sa-l spargi si p-al 2 lea :)

  • Lospa

   Cat a costat?

Comentează la acest articol