Va spuneam ca mi-am luat o husa la Nexus 5

Am revenit cu poze. Despre husa asta e vorba. E faină. Nu modifică prea mult aspectul telefonului. L-am scăpat odată pe jos (pe gresie) cu ea pusă și telefonul a ieșit nevătămat din impact. Eu o recomand posesorilor de Nexus 5 care doresc un plus de protecție. Folia care vine la pachet e de calitate mediocră. Probabil în 2-3 luni voi fi nevoit să o dau jos, dar de când cu evoluția Gorilla Glass nu mai am nevoie. Husa Nexus 5 poza 5Husa Nexus 5 poza 4Husa Nexus 5 poza 3Husa Nexus 5 poza 2Husa Nexus 5 poza 1

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Va spuneam ca mi-am luat o husa la Nexus 5”

  1. Am cautat si eu multa vreme pentru Nexus 4-ul meu o husa cu spate transparent, ca sa profit de spatele ala simpatic al lui, dar de o calitate mai buna. N-am gasit. Am luat-o pe omoloaga asteia de o ai tu. Ca prima impresie este faptul ca e foarte fixa, cauciucul din care e facut bumperul pare ok, pare ca va absorbi socurile, are gaurile suficient de mari pentru orice tip de cablu vei baga, plasticul transparent de pe spate pare foarte bun, in 2 zile nu s-a zgariat prea tare.
    Are niste picioruse care tin telefonul la 2 mm de suprafata plana pe care l-ai putea aseza, asta permite sonorului soneriei sa nu fie estompat.
    Cam atat. Vedem cum va evolua.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.