Ghiocei

Un mărțișor!

Chiar dacă unii ar putea considera treaba asta deja prea mainstream, mie îmi plac sărbătorile și ocaziile de a transmite gânduri frumoase. De aceea, cu ocazia zilei de 1 martie vreau să urez o primăvară frumoasă tuturor, fără discriminări :). Deci, fie că sunteți bărbați sau femei, bucurați-vă de tot ce aveți lângă voi, bucurați-vă de sănătate, bucurați-vă de viață! Și dacă vreți inspirație la cadouri, până pe 8 martie, bărbați, aruncați un ochi pe aici sau până pe 9 martie, femei, comandați de aici :). De la mine doar o poză cu ghiocei :) Ghiocei

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • Ioana

  Reply Reply 01/03/2014

  Fericirea nu este niciodata obsoleta. Sa profitam de orice ocazie, sa daruim un zambet si un strop de fericire.
  O primavara frumoasa!!!

 • Maria Elena

  Reply Reply 02/03/2014

  Multumesc, draga Gabi , pentru ghiocei , pentru gandurile bune si cuvintele din suflet ! :)
  O primavara frumoasa, vesela si plina de bucurii sa avem cu totii !
  Si sa stii ca si eu gandesc ca tine! Am trimis de cand ma stiu si trimit si in zilele noastre felicitari prin posta pentru diverse ocazii, este ceva atat de frumos si placut !!!

 • Aurelia Grosu

  Reply Reply 03/03/2014

  Multumesc! Sa fii iubit,respectat si fericit!

Leave A Response

* Denotes Required Field