Tu ce promoţie cauţi azi?

Am lansat un serviciu pe cât de simplu, pe atât de util şi comod. Aşa cum spune şi titlul articolului serviciul se numeşte “Tu ce promoţie cauţi azi?“.

În ce constă?

Dacă vrei să-ţi cumperi un anumit produs sau serviciu dintr-un magazin online românesc şi n-ai timp să cauţi cea mai bună ofertă, atunci serviciul ăsta ţi se potriveşte ca o mănuşă. Fie că ştii cu exactitate ce produs cauţi sau pur şi simplu ai dori un produs dintr-o anumită gamă, întreabă-mă!

Dacă este vorba despre vreun telefon mobil, tabletă sau accesorii GSM, voi discuta direct cu reprezentanţii GSMRoShop.ro pentru a cere o ofertă specială pentru tine.

Între timp, voi analiza şi celelate oferte din piaţă, iar dacă oferta GSMRoShop.ro nu va fi mai bună decât o altă ofertă existentă în piaţă, îţi voi recomanda oferta magazinului online care te avantajează mai mult.

Există şi posibilitatea să nu te pot ajuta, nu neg asta, însă te voi anunţa din timp dacă o pot face sau nu. În principiu, cam ştiu promoţiile din piaţă ale magazinelor online serioase, iar dacă ceva îmi scapă îţi voi recunoaşte şi nu te voi încurca aiurea.

La ce produse se aplică?

În principiu, te pot ajuta cu promoţii şi oferte din zona IT&C şi din zona echipamentelor electronice.

Laptopuri, tablete, telefoane mobile, accesorii pentru telefoane mobile, gadgeturi, televizoare, monitoare, imprimante, echipamente reţelistică, software, jocuri şi console pentru jocuri.

După cum vezi, multe din aceste produse nu sunt comercializate şi de magazinul GSMRoShop.ro aşa că nu îţi voi da oferte numai de la ei decât dacă au ce să-ţi ofere, îţi garantez.

Având în vedere că uneori nu ştii ce cauţi şi mă întrebi generic ce tabletă, smartphone, laptop sau TV îţi recomand, trebuie să fiu capabil să-ţi fac nişte recomandări utile şi pertinente, iar eventual să-ţi ofer şi un minimum de suport după aceea.

De asta nu pot să mă bag să-ţi caut şi să-ţi recomand promoţii la absolut tot ce se vinde pe internet. Am să-ţi recomand doar în cunoştinţă de cauză, nu ca să mă aflu în treabă.

Poţi să mă întrebi orice, iar dacă nu ştiu, îţi voi zice din start că nu ştiu. Totuşi, dacă am vreun partener care se pricepe sau ştie mai multe, te voi pune în legătură cu acesta.

Cum ştiu că e cea mai bună ofertă?

În primul rând, am să-ţi ofer detalii despre aceasta. O ofertă foarte bună nu înseamnă întotdeauna cel mai mic preţ, chiar dacă de foarte multe ori mă voi orienta către cel mai mic preţ.

O ofertă bună ţine cont şi de parametri precum disponibilitate în stoc, suport post-vânzare, servicii de garanţie, costuri de transport, metode de livrare, notorietate magazin online şi feedback de la alţi cumpărători.

După ce îţi fac recomandarea, nu eşti obligat să şi cumperi. Îmi asum că pot munci degeaba şi că vei alege să nu cumperi deocamdată ce ţi-am recomandat. După ce ţi-am trimis detaliile, e decizia ta şi nu mă mai priveşte.

Eu ce am de câştigat?

Am un parteneriat cu GSMRoShop.ro şi sunt afiliat la foarte multe magazine online de încredere din România (un bun exemplu ar fi binecunoscutul eMAG). Dacă vei cumpăra produsul respectiv accesând linkul pe care ţi-l ofer, eu voi câştiga un comision din vânzarea respectivă.

Preţul pentru tine nu va fi mai mare. Practic, în loc ca vânzătorul să obţină toată valoarea de vânzare pe care tu oricum o plăteşti, 3% îmi va reveni mie drept răsplată pentru munca şi timpul acordat căutărilor şi recomandărilor.

3% nu e mult, însă dacă sunt mai multe persoane care cumpără prin intermediul meu, strâng măcar pentru plătit ratele :). Eu zic că e un principiu corect dacă vei fi mulţumit de ce îţi recomand.

Cum fac să obţin cea mai bună ofertă?

Intri pe pagina https://gabrielursan.ro/promo şi completezi formularul de acolo. Durează maximum 30 de secunde dacă ştii ce vrei şi maximum 90 de secunde dacă nu ştii ce vrei şi vei zăbovi să îmi scrii.

Îţi recomand să salvezi/marchezi acum pagina https://gabrielursan.ro/promo ca să o accesezi ori de câte ori cauţi o promoţie la ceva. Îţi răspund la mesaj în 0-48 ore lucrătoare.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Tu ce promoţie cauţi azi?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.