Aproape o lună cu folia iShield

Vă povesteam cu aproape o lună în urmă că am primit folia completă iShield (față, spate, laterale) pentru iPhone 5. Dacă nu aţi apucat să citiţi atunci acel articol, vă recomand să o faceţi acum ca să aflaţi mai multe despre foliile Alien Surface de la iShield şi de ce sunt aşa minunate.

Ca să nu mă repet prea mult, pot să spun pe scurt că iShield e tot ce se poate mai bun în domeniul foliilor pentru telefoane, tablete sau alte deviceuri. Sunt fabricate în SUA şi au grad militar de rezistenţă. Nu modifică forma dispozitivului pe care sunt montate şi pe lângă faptul că protejează telefonul de zgârieturi sau şocuri uşoare, nici folia în sine nu se deteriorează. Aruncaţi o privire pe iShield.ro ca să vedeţi la ce mă refer.

Ei bine, chiar dacă nu a trecut nici o lună de la folosirea acestei folii, am destule de de spus. În primul rând, ca să-ţi dai seama cât de bună e o folie sau nu, este suficientă o săptămână, nu neapărat o lună. Folia iShield mi-a reconfirmat ceea ce ştiam despre ea atunci când am folosit-o pe vechiul meu telefon. Este foarte tare :).

Folie iShield iPhone 5În primele zile mă purtam cu noul telefon mobil ca şi cu oul cel roşu, însă după ce m-am obişnuit cu acesta, am uitat că îl am doar de câteva zile. Şi am început să-l folosesc normal, bineînţeles. Prima dată când mi-am amintit cât de utilă e o astfel de folie a fost când am început să-l pun în maşină pe unde apuc.

Ba pe banchetă, de unde mai cădea când frânam brusc şi îl căutam mai apoi pe sub scaun, ba prin suportul de pahare/sticle/doze. Nu mă uitam foarte mult unde îl aşezam atâta vreme cât găseam un loc la îndemănă. Poate nu vi se pare cine ştie ce rău tratament aplicat telefonului, dar credeţi-mă că în condiţii normale, fără folie laterală sau de spate, ar fi obţinut cel puţin o zgârietură. Şi ştiţi cum e cu zgârieturile astea. Prima zgârietură mică n-o bagi în seamă că nu se vede, hai că merge şi a doua, dar după aia începi să nu le mai bagi în seamă şi te trezeşti că telefonul tău arată ca naiba. Bine, dacă eşti atât de delăsător încât să ajungi într-o situaţie de genul ăsta, oricum nu-ţi va păsa cum arată telefonul. Dacă eşti o persoană atentă şi îngrijită, care preţuieşte lucrurile, atunci îţi iei o folie acătării dacă tot ai dat o căruţă de bani pe telefon.

Revenind la subiect, nu numai aruncarea telefonului prin maşină a fost subiect de test pentru folie. Am mai avut cel puţin două situaţii punctuale de care îmi amintesc acum. Una clasică în care am scăpat/trântit/împins (nu mai ştiu cum a căzut :)) telefonul pe jos de la o înălţime aproximativă de 60-70 cm (era pe un raft al unui corp mobilier de pe perete). Şi una mai puţin clasică, dar posibilă, când aveam telefonul în mână şi în drumul dintre bucătărie şi dormitor am raşchetat de-a binelea tocul lateral al uşii cu marginea acestuia. Se ştie bine că iPhone 5 de culoare închisă are o problemă cu vopseaua de pe margini care se zgârâie imediat. Mare noroc am avut cu folia iShield, în special zonele laterale care sunt vitale pentru acest model de telefon.

Oricum, astea sunt doar exemple punctuale că folii iShield care îşi fac treaba la fel de bine găseşti pentru mult mai multe telefoane, tablete sau alte dispozitive. Materialul şi construcţia e aceeaşi. Diferă bineînţeles decupajele, care aropos, sunt realizate cu laser pentru o precizie sporită, astfel încât foliile să se potrivească perfect pe dispozitiv.

În acest moment mai cunosc cel puţin două persoane care se vor mai bucura de astfel de folii. Un coleg de muncă care a înţeles că treaba cu zgârierea vopselei de pe marginile unui iPhone 5 de culoare închisă nu e doar antireclamă acestuia. Şi soţia mea, care vrea şi ea că a văzut la mine, că i-ar plăcea mult mai mult aşa că face telefonul mai mic decât ditamai husa pe care o foloseşte acum.

Folie iShield Alien Surface

În concluzie, vă recomand călduros iShield. Dacă vreţi protecţie, confort şi calitate premium luaţi-vă iShield. Trebuie doar să vă aduceţi aminte din când în când să curăţaţi praful şi impurităţile de pe marginea foliei ca să arate bine telefonul dacă îl folosiţi fără restricţii.

Dacă preferaţi să aveţi un telefon doar 25% protejat (o folie completă iShield protejează 90% din suprafeţele de contact ale unui telefon) şi să aveţi disconfortul de a schimba folia de 5 lei o dată pe lună, vă recomand să rămâneţi la folia de 5 lei. Oricum nu vă pot convinge eu să alegeţi iShield pentru că fiecare îşi alege după buget şi după nevoi. Bani aruncaţi aiurea oricum nu sunt.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.