Tocmai a fost update de PageRank!

5 mai 2012: cred că tocmai am avut parte de un update de PageRank. Mi-am dat seama de acest aspect pentru că dimineaţă GabrielUrsan.ro avea PageRank 4, iar acum are doar PageRank 3 (şi am verificat cu mai multe servicii). Având în vedere că e doar un blog personal unde chiar nu prea urmăresc rezultatele, nu mă afectează chiar deloc că mi-a scăzut nivelul PageRank.

Cumva, această scădere se datorează şi faptului că am schimbat complet infrastructura blogului şi că nu mai am vechile articole pentru că mi-am propus să o iau de la zero cu puţin timp în urmă. Mă mir cum de Google nu m-a ars mai tare :). Nu e timpul pierdut, mai ales că atunci când Google se apucă de un update de PageRank, observ că e nehotărât în prima fază. Zic asta pentru că acum două updateuri, prima dată mi-a dat PR2 pe GabrielUrsan.ro, apoi mi-a dat PR3 peste două zile. Sunt curios ce se va întâmpla şi de data asta.

Tocmai a fost update de PageRank!La voi cum e cu updateul de PageRank?

Felicitări Dan!

Parcă tu Daniel aveai 4 înainte, nu?

MadMike, parcă la tine a rămas la fel … ?

Pato, parcă şi tu aveai 4 înainte, nu?

La tine Şerban cred că e totul neschimbat.

Nici la tine Tudor parcă nu s-a schimbat nimic, nu?

La Marius cred că e tot la fel.

Mihai ???

Petre parcă tot 3 aveai şi înainte, nu?

Claudiu, la tine cum e că nu mai ştiu :)?

Tu Iulia aveai 4 parcă? Sau pe celălalt blog era 4?

Iulian, la tine văd că a rămas la fel.

Parcă şi la tine a rămas la fel Dumitru, nu?

Ştiu că mulţi dintre voi nu consideră valoarea PageRank atât de relevantă şi subscriu acestei păreri, însă cred că e un indicator pe care nici un blogger sau site owner nu-l neglijează cu desăvârşire, aşa că orice update de PageRank™ merită discutat :D!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

34 de comentarii la „Tocmai a fost update de PageRank!”

 1. Mihai a fost penalizat odata cu Pinguinu’ si de atunci n-a mai primit nimic. :) Habar n-am ce se intampla, dar e clar ca trebuie sa fac ceva in privinta asta…

  Răspunde
    • Da… cred ca ai dreptate cu nofollow… dar nu stiu de ce s-ar obosi cineva sa faca asta… o sa invat si eu ceva de la articolul tau si din “experienta” vienela ;)

    • Din experienta mea? :))))))) Sau din faptul ca nu stii mare lucru despre blogging(decat ca iti place) si te trezesti cu PR 3- cum mi s-a intamplat mie?

    • pai, asta spuneam si eu…
     am ce invata daca te studiez. sunt unii vechi (aka eu) si nu au nici rank 1, iar tu in 3 luni ai ajuns sus.
     in viitor trec pe un domeniu propriu si trebuie sa fac lucrurile mai bine. Oricum, principalul lucru observat la tine, vienela, e activitatea si “productivitatea”

    • Multumesc, ssepu. Nu e rau blogul tau. Eu deocamdata sunt pe blogspot si nu ma deranjeaza. Nu prea inteleg criteriile dupa care calculeaza google. Oricum, iti doresc succes in continuare.

 2. Nu, pe Omlette este și a fost 4. La mine nu sunt schimbări majore. Toate blogurile au rămas constante. Înafară de http;//octoberphotos.wordpress.com, care are doar o lună dar a sărit la 3.

  Răspunde
 3. Am primit un mesaj de la Google care imi spunea ca nu ma incadrez in standardele de calitate (prea multe link-uri externe). Am renuntat la mare parte din ele, dar vad ca nu a contat. Din ce am vazut nu am scazut in motoarele de cautare, asa ca voi lasa lucrurile sa curga de la sine. :)

  Răspunde
 4. Si eu ma intrebam acelasi lucru. :) Am primit un mesaj de la Google ca ma vor penaliza pentru nr. mare de link-uri externe. Am renuntat la cel putin 70% din link-urile din blogroll si am cerut o reanalizare. Mi-au zis ca in continuare sunt probleme (fara sa spuna concret care) si au luat decizia pe care o vezi. Nici ca ma mai chinui. Vad ca pozitia mea in motoare e tot pe acolo, asa ca las lucrurile sa vina de la sine..

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.