Lansare Samsung Galaxy S3 live

Astăzi la ora 19:00 ora Londrei, adică ora 21:00 ora României, va fi lansată următoarea generaţie de Samsung Galaxy S, iar toată lumea speculează că numele noului smartphone va fi Samsung Galaxy S3. Pentru că sunt un fan a tot ce înseamnă tehnologie, mi-ar plăcea să văd live evenimentul de prezentarea a noului Samsung Galaxy S3 (sau cum s-o numi el).

Află tot ce se ştie momentan despre Samsung Galaxy S3 (click)!

Lansare Samsung Galaxy S3 live
Lansare Samsung Galaxy S3 live

Gândindu-mă că şi alţi cititori ai blogului GabrielUrsan.ro şi-ar dori să afle unde pot urmări live lansarea lui Samsung Galaxy S3, iată nişte surse. Menţionez că am scris “Lansare Samsung Galaxy S3 live” în titlul articolului şi nu “Unde vezi lansare Samsung Galaxy S3 live” pentru că doresc să ajut oamenii care caută acest subiect pe Google să găsească mai uşor ceea ce caută şi să nu piardă vremea eronat pe alte siteuri, aşa cum am făcut eu până să găsesc nişte surse de încredere.

Surse oficiale care vor transmite live evenimentul de prezentare a lui Samsung Galaxy S3

Există un site oficial Samsung care se numeşte TheNexGalaxy.com. Înţeleg că oficialii Samsung vor alege să transmită live toată “desfăşurarea de forţe” pe acest site, începând cu ora 21:00, ora României. Sper să fie vorba de o transmisie live video şi nu doar de live blogging.

De asemeni, există şi pagina Samsung pe Facebook unde toată lumea se aşteaptă să se publice informaţii ample, în timp real, despre noul Galaxy S3. Recunosc că voi sta cu un ochi şi acolo începând cu ora 21:00.

Surse neoficiale care vor transmite live evenimentul de prezentare a lui Samsung Galaxy S3

De fapt, am găsit doar o sursă ceva mai concretă că dacă te apuci să cauţi acum pe Google “lansare samsung galaxy s3 live” nu găseşti prea multe siteuri care să promită o transmisiune live. Îmi inspiră încredere ce promit cei de la Android Police aici.

Văd că au un articol care îşi face refresh constant. Probabil nu vom avea parte de o transmisiune live în format video, dar cred că vom avea parte măcar de live blogging. Artem Russakovskii, autorul acelui articol, se va afla la evenimentul de lansare a noului Samsung Galaxy şi promite că ne va informa în timp real. Chiar dacă live bloggingul nu e la fel ca o transmisiune live autentică, mie îmi place pentru că dacă se face sub formă de text poţi citi direct doar aspectele esenţiale.

Cum va fi noul Samsung Galaxy S (ar fi culmea să meargă cu denumirea în trendul Apple care au denumit iPad 3 The New iPad) sau noul Samsung Galaxy S3 (mi-ar plăcea să se numească aşa)?

Nimeni nu ştie cu siguranţă, dar se pare că toate zvonurile vor fi dezlegate astăzi. Eu cred că vom vedea la Samsung Galaxy S3:

  • o cameră foto mai bună, de cel puţin 12 MP
  • un procesor Quad Core cu frecvenţă de lucru de peste 1,5 GHz
  • memorie RAM de 2 GB
  • display mai mare, de vreo 4,7 inchi (sper să nu, că parcă e prea mare)
  • acumulator mai puternic, poate peste 2.000 mAh

Sunt curios în ce măsură voi avea dreptate, dar asta nu contează atât de mult. Important e că astăzi vom afla informaţii despre Samsung Galaxy S3, smartphoneul care se va lupta anul acesta cu iPhone 5, smartphone despre care se zvoneşte că va fi lansat abia în toamnă.

Sper din tot sufletul să ţină serverele de streaming şi să putem urmări în condiţii bune evenimentul de lansare. Dacă am timp, poate revin cu nişte impresii după. Dacă nu, cu siguranţă îmi voi da şi eu cu părerea despre Galaxy S3 în zilele următoare.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.