Ți-e dor de vechea gaură? Vinovat.

Dacă ești din București și mergi des prin anumite clădiri din zona de nord probabil ai observat un vizual un pic mai ciudat. Concret, e vorba despre vizualul ăsta.

Ti-e dor de vechea gaura aBeautyEste o idee care ne-a venit într-o Duminică la masă. Deși ulterior am evoluat potențialul misogin sau vulgar am hotărât s-o pun în aplicare. Ne-o asumăm, cu bune, cu rele.

La bază, vizualul respectiv face trimitere către noțiunea de slăbire în circumferință, aspect pe care rețeaua națională de clinici aBeauty îl poate rezolva cu diverse scheme de tratament corporal, aparate etc. Lucrez pentru ei cu ei și sunt foarte buni pe asta.

Nu am să fac pe virgina aici spunând că nu știam ce-mi asum. E normal, nu poate plăcea la toată lumea așa ceva. Personal nu m-am gândit ca fiind o idee genială cu potențial viral sau ceva de genul ăsta. Să fim serioși, dacă o dăm în ”din astea” sunt oameni creativi care se pot juca mult mai bine cu astfel de idei simple. Clientul să accepte…

Am studiat un pic oamenii care vin la aBeauty clinique înainte de toate. Și, pe scurt, marea majoritate a clienților aBeauty sunt oameni inteligenți care nu se zburlesc la idei de genul ăsta. Dacă au nevoie de astfel de servicii apelează la ele. Dacă nu, zâmbesc și aia e.

Toată lumea e asaltată de vizualuri. Peste tot. Multe sunt acolo, dar nu sunt. Sunt precum copacii. Se află mereu la locul lor, treci pe lângă ei, ți se întipăresc în minte, dar nu-ți atrag atenția. Copacii ăia fac parte dintr-un mix de comunicare. Nu zic că e rău.

Dar uneori mai merită o escapadă. Măcar aflu dacă am făcut ceva prost, învăț și mă înclin.

Nu am nici agenție și nici nu sunt freelancer. Nici studii nu am și nici nu mă consider bun. Sunt și eu pe aici. Știu doar că publicitatea e situațională și (trebuie să fie uneori) flexibilă.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Ți-e dor de vechea gaură? Vinovat.”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.