The Elder Scrolls: Skyrim, un joc fain pe care l-am terminat relativ repede.

Mi-a plăcut. Aș vrea să joc ceva asemănător și aș avea nevoie de ceva recomandări. Da, știu că există The Elder Scrolls Online, dar nu m-aș mai avânta la un joc online având în vedere că la un moment dat dezvoltasem o oarecare dependență față de WoW.

Parcă m-aș feri cu ocazia asta de jocurile online de tip neverending. Cu toate că Skyrim e un joc relativ vechi printre gameri și că mai poți să faci o grămadă de questuri și de chestii prin el odată ce l-ai terminat, adică am finalizat main quests, nu mă mai atrage. Mi-ar plăcea să mai încerc și altceva. Ceva care se poate juca eventual cu un gamepad. V-am zis că mi-am luat gamepad XBOX pentru PC pentru Mortal Kombat X și Skyrim, da? Pentru că pur și simplu e mai fain așa.

Momentan recunosc că am pus ochii pe două jocuri pe care le-aș lua ca să le joc cu gamepad-ul. Tot RPG-uri, că astea îmi plac și astea mă atrag în mod special.

Primul ar fi cea mai recentă variantă Assassin`s Creed. Sau nu știu, la câte variante există aș începe cu prima și le-aș lua pe următoarele până apare și ediția din toamnă. Nu am jucat niciodată acest joc, dar cred că mi-ar plăcea.

Apoi, m-am mai gândit la The Witcher 3. Cică e un super joc. Partea nasoală e că e cu mulți monștri. Și pentru mine treaba asta deja a devenit un mic clișeu. În toate jocurile omori numai monștri și necurați. Am făcut asta atâta vreme încât nu prea mă mai atrage oricât de lăudată ar fi o grafică sau un gameplay. Așa că vă rog să băgați niște sugestii dacă aveți chef. Eventual ceva care poate fi jucat de pe gamepad, că mie îmi place să-mi conectez laptopul la TV prin HDMI și să-l transform într-o consolă de jocuri. Nu numai că se vede super, dar e mai comod să te joci de pe canapea :) Așa că vă rog să dați cu recomandări ;)


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  14 replies to "Am terminat Skyrim. Ce să mai joc?"

  • cKy

   La assassins Îți recomand sa joci toată seria. Are poveste mișto.

  • Pit

   AC e superb, cum recomanda si altii, dar, eu te sfatuiesc sa incerci:

   1. The Witcher (care pare a fi peste Skyrim din ce am vazut: eu il voi juca incepand cu 29 iunie :)) )

   2. Dragon Age Inquisition (poveste complexa, grafica misto)

   3. Far Cry 4 (peisaje de te doare mintea, multe misiuni, un joc care mie mi-a placut, plus ca poti juca si online cu prietenii),

   4. GTA V – no comment.

   5. Middle Earth – Shadow of Mordor (e cu orci, nu cu monstri si e perfect daca esti fan LOTR)

  • Pit

   De curiozitate. Ce nivel aveai cand ai terminat mainquest-ul la Skyrim? Pune un print screen cu Skill Tree-ul, daca vrei :D

  • Tamoxifen

   Dacă eşti cu adevărat pasionat de jocurile Desktop, îţi recomand Counter Strike Global Offensive. E cel mai tare joc! :D Părerea mea… Dar şi cel mai jucat.

  • cartus

   Seria Batman se poate juca pe gamepad

  • ice4you

   God of War series. :D

  • cKy

   Unul din felurile în care îmi ocup timpul este să vând jocuri de console.

   Assasins o iei de la 0, ai zis ca ai început deja.
   God of War, bă povestea merită atât de mult încât 400 ron pe o consolă sh nu e mult.
   Call of Duty, la fel jucate în serie.
   Battlefield serie
   Far cry serie
   Uncharted
   InFamous
   The last of us

   ……

Comentează la acest articol