Temă premium pentru blogul personal

Eu personal am cautat foarte mult timp după niște teme care să îmi satisfacă toate nevoile cu brio. Am încercat pe rând teme de la Theme-Forest, Theme Junkie, chiar și mult prea mediatizatele teme de la Whoo. Mi-au plăcut mereu temele bine structurate la nivel de codare, temele care oferă un aspect cat mai simplist site-ului, focusate pe conținut și pe pozele articolelor.

Să numai lungim vorba și să trecem la adevăratul punct al acestui articol și anume recomandarea unei teme pentru WordPress. Tema care o recomand astăzi este creată de My Theme Shop. Nu știu cum de nu am dat mai devreme de ei, atunci când căutam teme pentru blogul personal și pentru GSMRo.ro.

Vreau să începem cu caracteristicile tehnice ale acestei teme care sunt deasemenea valabile pentru toate temele din portofoliul lor.

 •  Toate temele au Responsive Design;
 •  Sunt lucrate in HTML5&CSS3;
 •  Dispun de widget-uri customizabile în cel mai mic detaliu;
 •  Au Transaltion Ready, pot fi usor traduse în limba română;
 •  Peste 50 de ShortCodes;
 •  Panou de control dedicat și foarte bine structurat.

BoxLine

Boxline

BoxLine este probabil cea mai clean temă pe care am văzut-o până acum. Are un aspect destul de modern care se îmbină perfect cu simplitatea. Categoriile sunt structurate pe două rânduri in partea de sus în stânga, are spații bine definite pentru advertising, butoane pentru retele de socializare atât pentru blog cât și pentru fiecare articol în parte.

Totul este focusat către utilizator din punctul meu de vedere, featured images la articole sunt suficient de mari ca să ofere un aspect placut și să îți atragă atenția foarte bine. Se pot modifica foarte multe aspecte din panoul de control cum ar fi schema de culori, shortcode-urile sau rezoluția pentru diverse dispozitive care vă accesează blogul.

Avem o optiune direct în panoul de control al temei unde putem adăuga un lightbox. Ce este acest lightbox? Probabil ați văzut pe mai multe site-uri (în general cele de stiri) atunci când intrați pe pagină vă apare o casetă în care e integrat feed-ul de facebook sau alte lucruri de genul astă. Il puteți folosi la mai multe lucruri să evidențiați anumite articole, o cauză socială pe care o susțineți sau alte lucruri de acest gen.

Să vorbim și despre preț poate cel mai important aspect în ochii bloggerilor din România. Prețul unei teme este de 35$ dar mai mereu exista cupoane de reducere de 20% până la 50%, sau puteți plati 99$ în prima lună și beneficiați de toate temele disponibile și de câte trei noi teme lunar. Pentru suport tehnic plătiți 10$ lunar la pachetul de 99$ cu toate temele, pentru achiziționarea individuală beneficiați de suport si update gratuit pe viață.

Pentru cei curioși am un demo pentru voi aici. Deasemenea cei de la My Theme Shop oferă un sistem de affiliate care vă poate aduce 60% din fiecare vânzare. Mai multe detalii despre affiliate aici.

Ce părere aveți despre această temă si eventual despre companie în sine?

Mulţumesc lui Gabriel Ursan pentru acest guest post și pentru colaborarea noastră în mediul online, în cadrul proiectului GSMRo.ro.

4 comentarii la „Temă premium pentru blogul personal”

 1. Am o intrebare pentru Gabriel Goga, referitoare la caracteristicile tehnice ale acestor teme.
  – Ai spus ca toate sunt Transaltion Ready (pot fi usor traduse în limba română) dar nu la toate temele celor de la My Theme Shop apare specificatia Transaltion Ready … spre exemplu chiar la BoxLine nu apare aceasta specificatie … asa ca pana la urma cum e ?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.