Dau 3 licenţe de BitDefender Antivirus Plus 2013

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Pe principiul primul venit, primul servit, am de oferit 3 licenţe de BitDefender 2013 pe care le-am primit de la BitDefender cu ocazia obţinerii titlului de „Produsul antivirus al anului„.

Licenţele sunt valabile timp de 1 an de zile şi trebuie activate în maximum 10 zile de când v-am trimis codul de activare pe mail. Totul e destul de simplu. Descarci antivirusul de aici şi începi instalarea. Când ţi se cere să introduci codul de licenţă, îl bagi pe cel care ţi l-am trimis pe mail.

Ca să intri în posesia licenţei de BitDefender Antivirus Plus 2013 trebuie doar să-mi laşi un comentariu la acest articol şi să-mi spui de ce ţi-ai dori o astfel de licenţă. Apoi te voi contacta eu pe email şi îţi voi oferi codul. Atenţie, codurile de licenţă expiră în 10 zile dacă nu sunt folosite, aşa că, dacă nu ai nevoie, nu comenta doar ca să intri în posesia licenţei pe care o vei instala când ai tu chef şi timp. Mai degrabă ajunge la cineva care chiar are nevoie de ea, nu?

Nu uitaţi că în acest moment am şi un concurs pentru bloggeri unde am de oferit o licenţă BitDefender Total Security 2013 în pachet retail. BitDefender Total Security 2013 include şi BitDefender Antivirus Plus 2013 şi BitDefender Internet Security 2013. Deci, după cum îi spune şi numele, oferă securitate totală. Licenţa am cumpărat-o eu de Black Friday şi este valabilă un 1 an de zile, însă dacă o câştigi poţi să o activezi oricând vrei. Mai multe detalii despre concursul pentru bloggeri aveţi aici. Mai sunt doar 3 zile, s-au lădat mulţi că participă, dar n-am văzut nimic :(.

În concluzie, dacă doriţi o licenţă BitDefender Antivirus Plus 2013 pe care să aveţi disponibilitatea de a o instala imediat, lăsaţi un comentariu la acest articol şi spuneţi-mi de ce o doriţi. Dacă nu, distribuţi acest articol prietenilor care şi-ar putea dori această licenţă. Nu uitaţi, primul venit, primul servit.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

11 comentarii la „Dau 3 licenţe de BitDefender Antivirus Plus 2013”

 1. Ma lupt cu un soi de virus – cred eu, care creeaza false retele incercand sa se conecteze la internet, nu stiu daca m-am exprimat corect, dar asta inteleg eu, am ajuns deja la network 31 si devine ingrozitor de enervant :(

  Cu Bitdefender Antivirus plus – sper sa rezolv aceasta problema.

  Răspunde
 2. desigur cine nu-si doreste ca sa aiba un calculator sigur si ferit de virusi nedoriti , mai ales ca este un antivirus cu licenta……deci foarte bine!

  Răspunde
 3. Multumesc tuturor pentru comentarii. Cele 3 licente BitDefender Antivirus Plus 2013 s-au dat ca painea calda :). Sa le folositi cu placere si sa va protejeze cu spor ;)!

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend