Temă nouă pe blog

Am pus o temă nouă pe blog. Bineînțeles că rulează tot pe framework-ul Genesis WordPress. Tema se numește No Sidebar Pro și e cumpărată de la StudioPress.

Eram la un pas să iau alta, respectiv Monochrome Pro, însă No Sidebar m-a atras mai mult prin simplitatea și viteza sa. Am decis să fac acest pas pentru că simțeam nevoia de o schimbare și de o simplificare. Am renunțat la sidebar. Nu a fost ușor să iau acestă decizie.

Însă consider că ăsta e drumul pe care trebuie să merg cu acest blog de acum înainte. Momentan mai am de făcut câte ceva la diacritice ca să arate bine și sper să mă ajute Andrei de la Simplenet. În rest, cam aste e noua față a blogului. Cum vi se pare?

25 de comentarii la „Temă nouă pe blog”

 1. E cumva aceeasi tema ca mujo.ro sau doar seamana? Sunt prea lenes azi sa ma uit in sursa paginii, in ultimul timp sunt complet stors de energie, ma trezesc mai obosit decat ma culc, ma dor toate oasele (dar nu numai oasele).
  Imi place foarte mult noua tema, pune in valoare textul.

  Răspunde
 2. Arata bine, insa de la ei mi se pare ca cea mai faina tema e cea care e pe blogul meu. Tema pe care am primit-o de la tine acum mult timp si pentru care iti mai multumesc inca o data, chiar n-as mai schimba-o niciodata. :)

  Răspunde
 3. Încearcă să folosești featured image fără scris, mai mult vizual. Că pe prima pagină te cam iei de cap cu tot cu informația scrisă din vizualuri + titlurile de sub acestea. În rest, simplistă, drăgută.

  Mă tot bate gândul să-mi fac o temă nouă pentru blog, iar pe cea veche să o dau spre descărcare, doar că n-am avut timp. Tot spre ceva simplist aș merge și eu. îmi place mult genul Tech Crunch.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.