Nu mă mai joc pe telefon!

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Băi frate, jocurile pe telefon nu-s de mine. Am făcut greșeala să instalez și să joc Clash of Kings o perioadă. De obicei Duminica mă apucă chestiile noi. Și am instalat joculețul ăsta acum o lună și ceva. Și am dat și bani pe anumite pachete ca să cresc mai repede. Ca apoi să mă streseze zilnic. Vezi că sunt gata soldații, vezi că ai o nouă ofertă, vezi Vasilică ți-a verificat castelul, vezi că trebuie să iei bunurile din port, vezi că e plin de resurse și nu mai avem unde pune, vezi că, vezi că. În loc de plăcere devenise obligație. Fraților, jocurile astea de pe telefon sunt concepute să-ți creeze dependență. Și stres. Noroc că după ce ajunsesem la castel de level 11 m-au atacat unii în ritm barbar. M-am ofticat și am șters jocul. Probabil japonezii ăia care m-au atacat fac gang-bang în castelul meu acum. Dar sunt un om liber! Nu mai joc.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Nu mă mai joc pe telefon!”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend