Nu știu alții cum sunt, dar eu unul m-am pregătit de Black Friday. Mi-am făcut deja în minte o listă de produse pe care le voi urmări. Trebuie doar să mă trezesc suficient de devreme dimineața ca să prind ofertele eMAG.

Până la Black Friday au mai rămas doar 2 zile.

La eMAG, Black Friday începe vineri dimineața (pe 21 noiembrie, când e și ziua mea de naștere în caz că ați uitat :)). În fiecare an, cel mai important aspect a fost să fii pregătit. Adică, să ai contul deja făcut și adresa de livrare deja definită în cont. Astfel, vineri dimineață vei putea face comanda doar cu 2 click-uri.

Vor fi și câteva produse cu prețuri speciale pentru care merită să te pregătești din timp. O păsărică mi-a șoptit că iPhone 5S va costa 1.499 lei!!! Sau set Tefal de inox la 249 lei sau hotă la chiar 89 lei. Update: și SSD Intel de 128 GB la 99 lei!

Eu îți recomand să intri acum pe eMAG.ro și să te pregătești. Chiar, la ce oră ți-ai propus să te trezești dimineața? La 5, la 6 sau la 7? :)eMAG Black Friday


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  12 replies to "Te-ai pregatit de Black Friday?"

  • cKy

   Mie mi-a picat lista bf pentru ca nu mai cumpar nimic pentru casa daca tot ma mut. Insa tot am sa arunc un ochi, poate ma tenteaza ceva.

   • Gabriel Ursan

    Deci până la urmă te muți… În Rep. Moldova sau în regiunea Moldova?

  • Yamasha

   Daca va fi 520 la promotie cred ca o sa mai iau si eu o bucata sa o pun in raid :D. In rest… nu prea am ce sa aleg. :)

  • Voinescu Nicolae

   Buna seara ;cred ca anul acesta la Black Friday va fi comercializat un automobil electric.

  • Alex

   De ce iPhone 5S Silver are o reducere mai mare fata de Gold sau Space Gray?

Comentează la acest articol