Te-ai pregatit de Black Friday?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Nu știu alții cum sunt, dar eu unul m-am pregătit de Black Friday. Mi-am făcut deja în minte o listă de produse pe care le voi urmări. Trebuie doar să mă trezesc suficient de devreme dimineața ca să prind ofertele eMAG.

Până la Black Friday au mai rămas doar 2 zile.

La eMAG, Black Friday începe vineri dimineața (pe 21 noiembrie, când e și ziua mea de naștere în caz că ați uitat :)). În fiecare an, cel mai important aspect a fost să fii pregătit. Adică, să ai contul deja făcut și adresa de livrare deja definită în cont. Astfel, vineri dimineață vei putea face comanda doar cu 2 click-uri.

Vor fi și câteva produse cu prețuri speciale pentru care merită să te pregătești din timp. O păsărică mi-a șoptit că iPhone 5S va costa 1.499 lei!!! Sau set Tefal de inox la 249 lei sau hotă la chiar 89 lei. Update: și SSD Intel de 128 GB la 99 lei!

Eu îți recomand să intri acum pe eMAG.ro și să te pregătești. Chiar, la ce oră ți-ai propus să te trezești dimineața? La 5, la 6 sau la 7? :)eMAG Black Friday

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

12 comentarii la „Te-ai pregatit de Black Friday?”

  1. Mie mi-a picat lista bf pentru ca nu mai cumpar nimic pentru casa daca tot ma mut. Insa tot am sa arunc un ochi, poate ma tenteaza ceva.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend