L-am cunoscut pe Jordan Belfort, adevaratul Lup de pe Wall Street

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Probabil mulți dintre voi ai văzut filmul Lupul de pe Wall Street, în care Leonardo DiCaprio l-a interpretat impecabil pe Jordan Belfort, adevăratul Lup de pe Wall Street. Marți, 18 noiembrie 2014, adevăratul Jordan Belfort a fost în București și am avut ocazia să particip și eu la conferința sa despre vânzări. Recunosc că a împărtășit cu pasiune informații foarte utile și logice despre vânzări pe care urmează să le sintetizez din tot ce mi-am notat și pe care urmează să le implementez și în grupul de companii pentru care lucrez. Ce pot să vă spun însă despre Jordan, e că omul are pasiunea și entuziasmul în sânge. Unii oameni au frica de a vorbi în public. El are frica ca nu cumva să nu aibă ocazia să nu vorbească în public :) E bun, tare bun. Și vorbește exact ca și cum ar vorbi într-o ședință de vânzări. Exact așa cum ați văzut în film. Fără menajamente. Era la gura lui un cumul de fuck, shit și alte cele când se exprima. Omul a fost autentic. Mie mi-a plăcut foarte mult.Jordan Belfort 1 (Copy) Jordan Belfort 2 (Copy) Jordan Belfort 3 (Copy) Jordan Belfort 4 (Copy) Jordan Belfort 5 (Copy)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend