L-am cunoscut pe Jordan Belfort, adevaratul Lup de pe Wall Street

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Probabil mulți dintre voi ai văzut filmul Lupul de pe Wall Street, în care Leonardo DiCaprio l-a interpretat impecabil pe Jordan Belfort, adevăratul Lup de pe Wall Street. Marți, 18 noiembrie 2014, adevăratul Jordan Belfort a fost în București și am avut ocazia să particip și eu la conferința sa despre vânzări. Recunosc că a împărtășit cu pasiune informații foarte utile și logice despre vânzări pe care urmează să le sintetizez din tot ce mi-am notat și pe care urmează să le implementez și în grupul de companii pentru care lucrez. Ce pot să vă spun însă despre Jordan, e că omul are pasiunea și entuziasmul în sânge. Unii oameni au frica de a vorbi în public. El are frica ca nu cumva să nu aibă ocazia să nu vorbească în public :) E bun, tare bun. Și vorbește exact ca și cum ar vorbi într-o ședință de vânzări. Exact așa cum ați văzut în film. Fără menajamente. Era la gura lui un cumul de fuck, shit și alte cele când se exprima. Omul a fost autentic. Mie mi-a plăcut foarte mult.Jordan Belfort 1 (Copy) Jordan Belfort 2 (Copy) Jordan Belfort 3 (Copy) Jordan Belfort 4 (Copy) Jordan Belfort 5 (Copy)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend