Te-ai gândit vreodată că un laptop second hand poate fi o soluție?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Eu sunt adeptul lucrurilor noi. Nu știu, să miroasă a noi, să arate a noi, să le simți ca noi. Am eu piticul ăsta pe creier. Dar nu se datorează neapărat unei experiențe nefericite cu produse second hand sau ceva de gen.

Totuși, mi-am dat seama că problema mea nu este de fapt a produsului uzat în sine, ci a locului de unde cumpăr. Adică, eu vreau lucruri noi pentru că am o oarecare garanție. Știu unde să mă duc dacă se întâmplă ceva.

Mai ales în cazul laptopurilor second hand, deoarece în ultima vreme am cochetat destul de mult cu acestă idee. Voiam să-i iau ceva Irinei pentru filme și ocazional Office, dar se pare că se descurcă și cu vechiul meu Chromebook de 11 inchi. Cu aceeași idee de laptopuri second hand am cochetat și când eram mare fan Apple, dar nu îmi permiteam un Macbook nou.

Îmi cam pare rău și acum că n-am făcut pasul. Se pare că în acest moment oferta de laptopuri Apple second hand nu mai e atât de diversificată.

Bine, mă refer la magazine online serioase care vând laptopuri second hand, nu la persoane fizice care vând pe diverse site-uri de anunțuri. Nu zic că nu găsești oferte foarte bune și acolo.

Dar parcă e altceva când cumperi un produs IT&C dintr-un magazin specializat, care face și recondiționări sau verificări înainte de a vinde și alta e să cumperi din surse mai mult sau mai puțin verificate. Oricum, e bine că există și astfel de soluții. Cu taică-miu deja am făcut un pas către tehnologie. Vechiul meu Nexus 5 cu ecranul ușor fisurat e la el și îl folosește cu brio. Mă gândesc serios să trec la nivelul următor în scurt timp, iar un laptop second hand ar putea fi o soluție interesantă, ieftină și mai ales sigură dacă o cumpăr de unde trebuie.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Te-ai gândit vreodată că un laptop second hand poate fi o soluție?”

  1. Pentru mail,facebook,office,stocare de foto si cautari pe net,n-ai nevoie de mai mult de 1,5Ghz la procesor si 2 GB de RAM,asta pentru un Windows7.Oferta second a magazinelor de profil e chiar ok,decenta ca pret.E bine ca ai si o garantie.Daca-l cumperi de la hoti sau din talcioc,s-ar putea sa platesti cat nu face pe remedierile ulterioare.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend