Cum să supraviețuiești mai ușor în zilele de vară rămase

Nu pot să mă laud eu cu prea multe veri trăite până acum însă sunt sigur că nici una din cele 19 nu a fost mai caldă decât această. Pe scurt, a fost o caniculă de nu am fost bun de nimic toată vara asta cu temperaturile ei cu tot.

Noroc de ploile de zilele acestea că nu cred că aș fi putut să scriu nici articolul ăsta dacă ar mai fi continuat mult canicula. Totuși, pentru că nu știm niciodată când se întoarce, că doar mai are ceva timp la dispoziție, am zis să vă ofer un mic ghid care să vă ajute să vă fie traiul mai ușor în perioada asta de vară care a mai rămas.

Unul dintre cele mai importante lucruri este să avem cu ce lupta împotriva căldurii. Poate că nu putem scădea gradele de afară însă cu siguranță putem răci o bere, o limonadă sau chiar un pepene roșu într-o combină frigorifică. Nu trebuie să uităm desigur nici de înghețata care ne mai oferă două trei vieți atunci când simțim că nu mai putem face nimic, la fel ca în jocurile video.

Un alt mic truc la care am mai apelat eu vara care aproape se termină este gheața. Nu am permis să existe zi fără ca eu să am niște gheață în frigider pentru acele momente când nu ai chef nici de bere și nici de limonadă însă tot ai vrea să bei ceva rece. Orice ai avea la îndemână poate fi adus la o temperatură perfectă împotriva zilelor cu câteva cubulețe de gheață. Desigur că și acestea le putem obține foarte ușor folosind combinele frigorifice menționate în paragraful de mai sus.

În cazul în care nu aveți un frigider sau o combină destul de puternică pentru zilele de vară, atunci ar trebui numaidecât să verificați ofertele existente din magazine precum acesta deoarece, în lipsa unei astfel de electrocasnice sunteți la fel de neajutorați precum ați fi fără nicio armă și niciun scut într-o arenă cu gladiatori și nu mai știu ce animale sălbatice doritoare de puțină acțiune.

Nu trebuie să uităm de asemenea nici de faptul că ar trebui purtate haine cât mai lejere și de culori cât mai deschise care ne-ar putea oferi comoditatea necesară pentru a fi activi în timpul zilei. De asemenea trebuie și să încercăm să stăm cât mai mult în casă pe timpul zilei atunci când soarele e în cea mai bună formă a sa.

Voi cum vă protejați de soare?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Cum să supraviețuiești mai ușor în zilele de vară rămase”

  1. Pe periada verii este foarte important sa ne hidratam indeajuns. Nu trece nici macar o zi fara sa consum fructe reci, de la frigider. Profit din plin de bogatia verii, ca vine iarna si iar mananc numai portocale

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.