NU suntem un neam de violatori. Ok?

Îmi pare rău că se face trafic pe treaba asta. Nu îmi pare rău că voi face și eu trafic pe treaba asta. Pentru că vei da share la acest articol dacă ești de acord cu mine.

Totul a pornit de la vestiții 7 din Vaslui. Am fost pe metereze la momentul respectiv, am publicat câteva articole. Am fost oripilat. Încă sunt. Sunt tată de fată și nici nu vreu să-mi imaginez prin ce trece victima unui viol. Puteam foarte bine să nu fiu tată de fată și tot nu vreau să-mi imaginez prin ce trece victima unui viol. E oribil!!!

Presa a prins subiectul și bagă mare. Dacă vă uitați în feed-ul vostru de Facebook veți găsi cu siguranță câte ceva despre încă un viol. La un moment dat s-au băgat și ”niște bărbați adevărați” să publice poze cu pancarde în care scriau că ei condamnă violul. Ceva de genul ”apa e udă”. Normal că toți oamenii normali la cap condamnă violul. Ăia au încercat doar să iasă din anonimat. Nu prea le-a ieșit. Toată lumea se sesizează la chestii redundante și se oftică.

Voiam să stau în banca mea. Dar nu am putut. Pentru că multe comentarii de pe Facebook la un subiect legat de viol sunt total retardate, deplasate, inumane. Vă vine să credeți că încă există retardații mileniului nostru care găsesc argumente pro-viol?

Gen, ”și-a meritat-o!” sau ”umbla cu pantaloni prea scurți, și-o merită” sau ”mergea în ciuda p****, cum naiba să nu sară aia pe ea?” Vă vine să credeți că respirăm același aer cu asemnea retardați, cu asemenea oameni care au argumente pro-viol? Vă vine să credeți că printre noi umblă oameni cu asemenea păreri de tot rahatul?

Pentru retardații ăia am următorul mesaj: Tâmpiților, NU înseamnă NU! O femeie are dreptul să umble cum vrea ea. Este fix treaba ei că vrea să adopte o ținută provocatoare. Suntem într-o țară liberă, iar unii oameni au murit ca voi să vă nașteți într-o țară liberă, retardaților! Dacă o femeie alege să umble goală sau aproape goală pe stradă este fix decizia ei. Nu și-a pus pancartă pe ea cu ”Hei, vreau să mă violezi!” Și chiar dacă și-ar fi pus o astfel de pancartă, tot nu ai dreptul să o violezi. Pentru că ea decide cu cine face sex și cu cine nu. Iar NU înseamnă NU, dobitocule!

Eu unul mă bucur că au apărut articole în presă despre viol. Pentru că în mintea unora violul este discutabil. Nu frate, violul nu este discutabil. Violul e o chestie la fel de nasoală ca și crima. Poate și mai nasoală. Pentru că victima va fi marcată pe viață. Știu că e mișto să privim din globul nostru de cristal noțiunea de viol în România zilelor noastre. Dar iată că se întâmplă. Și din păcate nu se întâmplă rar. Dacă această campanie media obsesivă are ca obiectiv mărirea pedepselor pentru violatori, eu mă bag. Pentru că violatorii dovediți merită pedepse mult mai grele. Și nu mă refer aici la pedepse inumane pe care le-ați face sau le-ați drege, ci la pedepse în ani mulți de pușcărie. Alte pedepse nu putem decide noi. Din păcate.


 

P.S.: Violatorii și pedofilii sunt închiși separat de ceilalți membri ai închisorilor. Să nu credeți că odată ajunși acolo cineva le va face viața mai grea. Nu vă bucurați aiurea.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „NU suntem un neam de violatori. Ok?”

 1. Interesati-va si vedeti ca atunci cand auzi o stire de viol in grup in strainatate ,sigur sunt romani,pe ei ii vezi cu sticla de alcool in mana ,privesc femeile cu nerusinare,fac comentarii vulgare, violeaza in grup, nici o alta natie nu face asa ceva,credeti-ma nici negrii nici arabii, ce e cu nebunia asta, pe ce lume traim, in comuna primitiva?.Faceti educatie fratilor, nu numai dezmat pe la tv,Oparte din romanii din strainatate au un comportament oribil!

  Răspunde
 2. ideea ca femeile pot umbla in public cum vor ele ,nu e o realizare a lui decembrie ’89 – daca femeile pot afisa orce tinuta in public-atunci si barbatii pot face acelasi lucru si atunci unde e moralul -vom fi ca africanii sec.XIV -de cand e lumea sexul masculin e provocat pentru imperechere prin ritual vizual in cele mai multe cazuri atunci la ce sa ne asteptam daca o domnisoara ne educata provoaca instinctul masculin printrun comportament primar ……barbatii nu sunt de lemn si atunci vina nu e numai a masculilor -ar trebui pedepsite si cele care provoaca violul prin comportament indecent ! violul adevarat e cel consumat sub stare de amenintare si constragere din partea unei singure parti – victima avand de suferit fizic in urma abuzului
  o zicala populara spune” cateaua -pana nu ridica coada …..” asa ca sa aratam si partea de vina a provocatoarelor – si insistati pe educatia sexuala a copiilor in scoala si familie

  Răspunde
 3. Pentru viol și pedofilie sugerez pedeapsa capitală cu moartea… e inutil să aplici în asemenea situații închisoare pentru 15 – 25 de ani pentru că există dreptul de vizită intimă în camera matrimonială și acești indivizi pot avea descendenți după chipul și asemănarea lor… și ce se naște din pisică șoareci prinde…

  De ce să întreții din banul public timp de 25 de ani un parazit și în tot acest timp să semnez petiții de mărire a alocațiilor pentru copii care sunt mult mai mici decât diurna pușcăriașilor când problema se poate rezolva cu un 7.62 (muniție de pistol mitralieră) de 5 bani (aceasta este valoarea de inventar al muniției de război deținută de MAI sau MApN)?!

  Vorba celor care semnează petiții pentru a-i proteja pe violatori cerând ca pedeapsa sa fie direct proporțională cu plăcerea: 5 minute de plăcere pentru 5 minute în fața plutonului de execuție…

  Răspunde
 4. Un punct de vedere binevenit si perfect corect exprimat din punct de vedere moral.
  Din pacate constat o denigrare intentionata si bine elaborata a unui sistem antiromanesc de mult format, referitor la tot ceea ce se petrece in propria noastra ograda. Mai exact vedem un sistem asa zis “romanesc” in care se invart aceleasi personaje negative incepand cu ’89 incoace, dand fel si fel de legi cu un scop precis de a denigra tot ce inseamna normalitate si valori reale nationale, care au reusit sa indobitoceasca o mare parte a cetatenilor din aceasta tara, profitand de neputinta lor intelectuala formata intr-un sistem de invatamant imbolnavit intentionat. Ca atare marea majoritate a acestor dobitoci vin cu fel si fel de constatari primitive in urma carora mereu “victima” are ceva de vina, iar multi altii asemenea lor se fac partasi la toata anormalitatea care se petrece in jurul nostru, dormind un somn de veci in care cei care se impotrivesc “curentului” sunt marginalizati si nu de putine ori nedreptatiti. Astfel am ajuns ca atatea nenorociri sa se intample si sa le vedem promovate de catre cei din mas-media rrr…omaneasca formata in mare masura de persoane incapabile profesional si interesate sa dea bine in ochii stapanilor care le arunca o coaja de paine, oferind “circ” gratuit si ieftin unui public tot mai numeros format din persoane carora astfel le este “spalat” creierul continuu (proces de rrrr…omanizare continua fortata).
  Imi doresc ca tot acest sistem sa fie ras din temelii, iar normalitatea sa ia loc haosului in care propria noastra natie se zbate inspre pieire.
  Felicitari pentru articolul bine elaborat si mult succes in tot ceea ce faci.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.