Suedia la EuroVision 2012

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

După cum bine ştie toată lumea, Suedia a fost ţara care a câştigat competiţia EuroVision 2012 prin intermediul interpetei Loreen. Sincer să fiu, eu am auzit pentru prima dată melodia câştigătoare aseară, imediat după anunţarea câştigătorului. Mi-a plăcut foarte mult atât vocea lui Loreen cât şi prestaţia scenică, chiar dacă nu a fost o mare desfăşurare de forţe pe scenă.

Suedia EuroVision 2012
Loreen în timpul reprezentaţiei de la EuroVision 2012

Piesa Suediei de la EuroVision 2012, Euphoria, poate fi ascultată mai jos. Cred că e o piesă pe care o vom auzi de acum încolo pe toate posturile de radio şi cred că inclusiv prin cluburi, eventual mixată. Având în vedere numărul de voturi primite, nici nu mai încape vorbă că Suedia nu merita să câştige. Voi ce părere aveţi?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4nJcmLMb5to]

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Suedia la EuroVision 2012”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend