Stuffz: cum închiriezi gadgeturi si protejezi planeta

Ai gadgeturi pe care ai dat o gramada de bani si care acum zac mai mult depozitate prin sertare? Un aparat foto, o consola de jocuri sau orice alt gadget pe care il folosesti doar de cateva ori pe an? 

Sau poate ti-ai dori sa folosesti niste gadgeturi cool, pe care nu le ai, pentru diverse proiecte sau momente? Cum ar fi un GoPro pentru un weekend in Poiana Brasov ca sa-ti filmezi trick-urile cu placa sau o drona pentru cadre superbe de la inaltime?

Daca te regasesti intr-unul dintre cele doua scenarii, probabil iti imaginezi ca, fie ai gadgeturi pe care ai platit multi bani si le vei tine mult si bine depozitate in sertare, fie nu ai gadgeturi, iar daca vrei sa folosesti unele chiar si pe termen scurt, trebuie sa ti le cumperi.

Ce e Stuffz?

Folosind principiile economiei colaborative, dezvoltam platforma online Stuffz care iti permite, pe de-o parte, sa oferi gadgeturile tale spre inchiriere altor persoane, iar pe de alta parte, sa inchiriezi gadgeturi doar pe perioada in care ai nevoie. Stuffz este un marketplace pentru persoane fizice, un fel de Airbnb pentru gadgeturi.

Proprietarii de gadgeturi isi vor monetiza gadgeturile care stau mai mult prin sertar, iar cei ce inchiriaza gadgeturi nu vor mai fi nevoiti sa plateasca sume mari pe gadgeturi pe care, la randul lor, nu le vor folosi des.

Procesul de inchiriere, inclusiv platile, se vor desfasura online, securizat, pe o platforma super-simplu de folosit. Pentru linistea utilizatorilor, gadgeturile vor fi protejate impotriva furtului si daunei.

“Economia colaborativa distruge modelul industrial in care companiile detin si oamenii consuma”Forbes

Misiunea noastra este sa cream in jurul Stuffz o comunitate de oameni faini care impartasesc principiile si valoriile economiei colaborative. Dezvoltand comunitatea, vom descuraja consumerismul si vom conserva resurse. Cum anume? 

Statisticile arata ca 61% din cei ce detin gadgeturi le folosesc doar de cateva ori pe an. Principiul general este ca oamenii vor folosi gadgeturile altor persoane in loc sa cumpere altele noi, astfel consumul de resurse importante folosite in productia de noi obiecte electronice va scadea. 

Daca vrei sa fii printre primii care afla de lansarea oficiala a platformei Stuffz, poti sa-ti lasi adresa de mail aici https://stuffz.carrd.co

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.