Cum creezi într-un mod simplu, rapid și semi-automat texte care convertesc și mesaje care vând, fără să plătești un copywriter scump pentru asta (nu că un profesionist nu și-ar merita banii)?

Atunci când nu ai bani de un copywriter bun sau când tu însuți vrei să devii un copywriter însă nu te simți prea talentat la scris, ai putea apela la un software de copywriting. Astăzi discutăm despre asta în acest articol.

Cine caută un astfel de software de copywriting?

Cui se adreseaza un software de copywriting

Probabil dacă lucrezi în domeniul marketingului online și scrii texte care vând, adică scrisori de vânzare, newslettere, articole pe bloguri sau texte pentru aduri pe Facebook, te-ai gândit la un software de copywriting.

Dacă ești un small business owner și ai văzut cât de mult te costă un copywriter bun (care își merită pe deplin banii, btw) probabil te-ai gândit din nou la un software de copywriting pentru a scrie texte bune.

Dacă ești o agenție de marketing și ți-e greu să angajezi mereu un copywriter bun care stă un pic, învață meserie și după aia pleacă, recunoaște că te-ai gândit să automatizezi totul cu un software de copywriting.

Cea mai mare problemă a unui software de copywriting

Problemele unui software de copywriting

Problema cea mai mare cu orice software de copywriting este că ceea ce generează este un text forțat, parcă nescris de om. De asemenea, acestea scuipă efectiv un text scris slab și la modul general.

Marea majoritatea a acestor generatoare de copy te pun să completezi între 20 și 100 de formulare dropdown ca la final:

 1. Rezultatul să aibă nevoie în continuare de multă editare
 2. Tu sau cel care folosește să nu învețe nimic despre asta
 3. Cine naiba vrea să completeze 100 de căsuțe înainte?

Cum mă va ajuta ClosersCopy, care e tot un astfel de software de copywriting?

Cum te ajuta un software de copywriting

Cei de la ClosersCopy m-au provocat să scriu pe blogul meu în acest articol despre avantajele pe care le oferă soluția lor de generare de texte bune care vând și cu ce se diferențiază față de alte soluții. Pe scurt:

 • Oferă editor intuitiv activ de tip copy builder (un procesor de text)
 • Oferă o bază de date de templateuri dovedite că funcționează
 • Oferă o aplicație de tipul All-in-One pentru business
 • Oferă o analiză de inteligență emoțională bazată pe cele 8 emoții
 • Oferă analize pe sintaxă, sinonime și alte elemente similare

Dacă ți se pare interesant ce zic, intră pe linkul de mai sus și verifică ce au de oferit. Trebuie să-ți spun însă un singur lucru: softwareul de copywriting oferit de ei este în limba engleză și va trebui să cunoști această limbă.

Cu alte cuvinte, dacă nu te adresezi unui public vorbitor de limbă engleză și vrei să faci great copy pentru un public vorbitor de limbă română, vei putea folosi această soluție fără probleme, dar va trebui să traduci tot.

Aplicație All-in-One pentru Copywriting

Bună în mod special dacă ai ZERO experiență.

Blocajul Scriitorului

The Blinking Cursor of Death

10 din 10 copywriteri îl cunosc:

Writer`s block!

Este blocajul și holbarea la un cursor care clipește ce îți irosește timpul, energia și te face să te simți neproductiv.

Adevărul este că… asta se întâmplă tuturor… – indiferent de cât timp scrii, câte experiență sau talent ai.

Și poate unii nici nu se consideră copywriteri talentați.

Dar asta este pe cale să se schimbe.

Pentru că acest software de copywriting te poate ajuta să nu mai irosești timp, bani și energie fără să ajungi nicăieri.

Nu mai amâna crearea de conținut text bun, care aduce clienți.

Poți încerca această aplicație de copywriting și îți poți începe ziua știind că problemele tale legate de copywriting sunt rezolvate.

Și dacă îți place, poți ține această aplicație pentru o fracție din costurile lunare cu un copywriter dedicat sau cu un curs de copywriting.

Pentru puțin peste 1 dolar pe zi problemele tale legate de copywriting pot dispărea.

Pentru un preț atât de mic nu merită să stai să te holbezi la un cursor care clipește și să rămâi blocat pentru că nu ai nici o idee.

Cum să faci copywriting ca un profesionist

Cum faci copywriting profesionist

Acest software de copywriting sau aplicație de copywriting (cum vrei să-i spui) este dedicată oricui dorește să învețe cum să scrie persuasiv dar nu are timp pentru cărțile și cursurile de copywriting bune de pe piață.

Drag & Drop

Scrii textul doar trăgând diverse elemente din template-urile dovedite ale acestei aplicații și îți poți crea chiar propriile templates.

Analiza tonalității

Această aplicație de copywriting analizează tonalitatea textului tău și îți spune dacă livrează la bază un mesaj pozitiv sau negativ.

Inteligență emoțională

Poți genera mai mult engagement cu textul tău pentru că această aplicație de copywriting îți analizează cele 8 emoții din text.

Descărcare digitală

Poți descărca digital imediat ceea ce ai creat în format .pdf (ca un eBook) sau chiar ca o pagină pre-codată pentru website-ul tău.

Template-uri mereu noi

Ai o librărie mereu nouă de template-uri care își fac update în funcție de noile tendințe. Gamă de opțiuni predefinite pe industrii.

Scris colaborativ

Poți da share la copy-ul tău cu alți colegi din departament sau din agenție, astfel încât să lucrați împreună la textul perfect.

Note colaborative

Mai multe minți și mai multe idei valorează mai mult decât una singură, mai ales dacă este vorba de scris care trebuie să convertească.

Template builder

Poți lua câte puțin din toate astfel încât să îți creezi propriul tău template care convertește cel mai bine pe nevoia ta.

Concluzie legată de un software de copywriting

Concluzie software de copywriting

Deja vedem cum inteligența artificială reușește să scrie articole ample și chiar cărți (prima carte scrisă integral de un robot este despre baterii Li-on și poți afla mai multe despre asta aici).

Prin urmare, există o tendință foarte mare în automatizarea unor task-uri, fie și cu potențial creativ. Unul dintre ele este copywritingul. Momentan, aplicațiile de copywriting nu sunt ceva mainstream.

Dar pot fi. Pentru că deși nu înlocuiesc total componenta creativă ce poate fi generată cu o reală originalitate de om, o pot analiza, eficientiza și susține pentru a aduce rezultate mai bune și mai rapide.

Prețuri software de copywriting

Pret software de copywriting cat costa

ClosersCopy, software-ul de copywriting din jurul acestui articol poate fi achiziționat atât ca SaaS (Software as a Service), adică un abonament cu plata lunară, cât și ca one-time payment (o singură plată).

 • Vezi aici oferta pentru plată lunară recurentă
 • Vezi aici oferta pentru o singură plată pe viață

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Cum creezi într-un mod simplu, rapid și semi-automat texte care convertesc și mesaje care vând, fără să plătești un copywriter scump pentru asta (nu că un profesionist nu și-ar merita banii)?”

 1. Pentru a primi un discount de 10% la oferta lifetime (cea cu o singură plată pe viață), accesează ClosersCopy folosind oricare dintre linkurile din acest articol și introdu codul de reducere CLOSERS10 la checkout.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.