SiteCatalyst, KISSmetrics sau Piwik?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Nu am folosit niciodată unul dintre cele trei sisteme menționate în articol, dar am auzit de curând de ele. Înțeleg că există companii mari care le folosesc în bucătăria lor de marketing, digital marketing. M-ar tenta să testez unul dintre ele și am nevoie de o recomandare pentru că nu sunt nici măcar în măsură să compar. Nici măcar nu știu dacă am nevoie de o astfel de unealtă. Piwik e open și îmi face cel mai mult cu ochiul. Any tips?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „SiteCatalyst, KISSmetrics sau Piwik?”

  1. M-am jucat putin cu Piwik si nu prea am reusit sa il instalez bine, parca, acu 1 an … E ok platforma, dar nu vad niciun motiv pentru care as alege piwik cand google analytics e regele. ;)

    Răspunde
  2. Piwik.

    Eu il folosesc si pentru compania in care lucrez, cat si pentru un setup personal.

    Noi nu il folosim pentru marketing, ci monitorizare trafic si folosim toate datele pentru imbunatatirea aplicatiilor clientilor nostri, dar iti pot garanta, ca ofera mai mult decat orice alta platforma, mai ales daca poti parsa logurile web serverului in loc sa folosesti scripturile clasice in js, bate si google analytics de la distanta in tot ce colecteaza.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend