SiteCatalyst

SiteCatalyst, KISSmetrics sau Piwik?

Nu am folosit niciodată unul dintre cele trei sisteme menționate în articol, dar am auzit de curând de ele. Înțeleg că există companii mari care le folosesc în bucătăria lor de marketing, digital marketing. M-ar tenta să testez unul dintre ele și am nevoie de o recomandare pentru că nu sunt nici măcar în măsură să compar. Nici măcar nu știu dacă am nevoie de o astfel de unealtă. Piwik e open și îmi face cel mai mult cu ochiul. Any tips?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • Andrei Telteu

  Reply Reply 20/08/2014

  M-am jucat putin cu Piwik si nu prea am reusit sa il instalez bine, parca, acu 1 an … E ok platforma, dar nu vad niciun motiv pentru care as alege piwik cand google analytics e regele. ;)

 • Madalin Ignisca

  Reply Reply 20/08/2014

  Piwik.

  Eu il folosesc si pentru compania in care lucrez, cat si pentru un setup personal.

  Noi nu il folosim pentru marketing, ci monitorizare trafic si folosim toate datele pentru imbunatatirea aplicatiilor clientilor nostri, dar iti pot garanta, ca ofera mai mult decat orice alta platforma, mai ales daca poti parsa logurile web serverului in loc sa folosesti scripturile clasice in js, bate si google analytics de la distanta in tot ce colecteaza.

  • Bobses

   Reply Reply 21/08/2014

   Piwik pare super. M-am uitat un pic pe ce poate si-l voi instala si eu.

 • crismblog

  Reply Reply 21/08/2014

  Piwik folosesc și îl recomand.

Leave A Response

* Denotes Required Field