Extremismul nu-i bun. Nici cand vine vorba de religie.

Știrile cu execuții, decapitări și alte atrocități mă înfioară. Pentru simplul fapt că cei care comit acest lucruri imposibil de imaginat în plin an 2014 sunt niște fanatici religioși. Nu mă interesează despre ce religie vorbim. Și creștinii au omorât destul în numele divinității. Și încă mai au comentarii ciudate în care oricine altcineva care nu gândește ca ei trebuie ”stârpiți cu foc”. Vedeți aici. În rest, ce părere aveți despre tristul eveniment de azi?

11 comentarii la „Extremismul nu-i bun. Nici cand vine vorba de religie.”

 1. N-am curaj sa intru mai departe pe linkuri :)) Extremismul nu-i bun deloc. As putea spune ca am oarece „repulsii” (a se remarca ghilimelele) fara de persoanele care practica religia la modul fortat (ti-o baga pe bag cu forta).

  Răspunde
 2. Eu as apela la variante extreme. Dar nu pentru lucruri ce implica religia sau opinii diferite de ale mele, ci pentru violatori si pedofili. Da, in plin an 2014, i-as cresta cu un cutit slab ascutit, as pune sare pe rani si picura ceara fierbinte pe pielea frecata inainte cu perie de sarma !!!
  Stiu, sunt sadica de dimineata. :D Dar sunt singurele entitati carora le-as face foc de paie la picioare. :D

  Răspunde
 3. Este dureros, strigator la cer… sunt oameni bolnavi mintal, care merg pe un „traseu” marcat de fiare cu chip de om. Goi sufleteste, un hau in care urla demonii pierzaniei.. Cuvintele-mi sunt sarace pentru a-mi putea exprima imensa indignare si repugna in fata unor asemenea atrocitati.

  Răspunde
 4. Am vazut zilele astea si un filmulet cu plozii astora care fac asemenea grozavii. Nici nu ma mir ca ajung asa, inca de mici sunt obisnuiti cu asa masacre, iar deja pe la 15-16 ani pot sa-si apere si ei religia.

  In orice caz, daca nu erau obisnuiti de mici cu asa ceva, dupa o anumita varsta nu mai puteau sa faca atata varsare de sange. Acum vreo cateva luni pusese Arhi pe blog o filmare de pe Facebook cu un grup de 5-6 persoane care au fost executate la foc automat. Imi era greu sa privesc din fata calculatorului, si cand ma gandesc ca in jurul oamenilor erau altii care se uitau ca la circ.

  Deja mi se pare prea mult. Mult prea mult.

  Răspunde
  • Sa mori pentru o idee e cel mai nobil gest (Giordano Bruno) da’ sa mori fara noima nu are nici o legatura
   cu religia.In Noul Testament nu am gasit asemenea idei sau referiri.Nu-ti cere nimeni sa te jertfesti cel putin
   la noi crestin-ortodocsi.Eu asa stiu.

   Răspunde
 5. Din păcate extremismul vine de cele mai multe ori din partea religiei. Atâta timp cât oamenii consideră moral ce spune majoritatea si nu-și folosesc rațiunea, nu poț avea nici discernământ. Părerea mea.

  Răspunde
  • Cei ce inteleg sa traisca intru Dumnezeu cu adevarat nu recurg la asemenea gesturi.Sa incerci sa schimbi
   modul de a crede in Dumnezeu este o prostie.Pentru asa ceva exista Biblia si fiecare intelege ceea ce poate
   si vrea ,da’ sa impui cuiva modul in care tu crezi in Dumnezeu e aberant si useless.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.